Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όχι άλλο κλεμμένο ρεπορτάζ...

Δυστυχώς, την ευαισθησία και τη δεοντολογία που διατηρούμε δεν την έχουν οι "ογκόλιθοι" της δημοσιογραφίας. Και ευτυχώς δηλαδή... Μας κάνει πλακίτσα ότι τα ρεπορτάζ είναι ο ίδιος ο αριθμός με τις διαψεύσεις αλλά ξεχνάει προφανώς δύο σοβαρότατα πράγματα...
1) Ότι εμείς έχουμε το θάρρος να αναγράφουμε τις διαψεύσεις ακόμα κι αν εμείς δεν τις πιστεύουμε. Έχουμε το κουράγιο να καταγράψουμε τις απόψεις του κάθε θιγόμενου και όχι, να τις καταπίνουμε. Όταν δηλαδή, έγραφε για "ξεβράκωμα" δημοσιογράφων και ότι η απεργία που έκαναν οι πρόεδροι έφεραν αποτελέσματα αφού η ΕΡΤ ανέβασε το ποσό και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα δώσει μέρος των εσόδων τους στις ομάδες, βγήκε η ΕΡΤ και έγραψε τα ακριβή ποσά αλλά και ο διευθυντής του Ολυμπιακού στο Σούπερ Μπάσκετ που διέψευδαν κατηγορηματικά. Έλα μου που το τρελό αγόρι τις έκανε γαργάρες... Όπως βέβαια η κορυφαία γκάφα του "όχι άλλο Ίκαρο", μαζί βέβαια με το ότι έφαγε πέρσι ξύλο ο Σπύρος Γκόντας από τους παράγοντες του Αετού (αλησμόνητες στιγμές...)
2) Αφού λοιπόν, είμαστε αξιόπιστοι γιατί δανείζεστε τα ρεπορτάζ από το μπλογκ και τα μεταφέρετε με τη δική σας γλαφυρή πένα; Γιατί απλά έχετε ξεχάσει χρόνια τώρα να κάνετε ρεπορτάζ και λαμβάνετε μασημένη τροφή και στη συνέχεια την πουλάτε κατά το δοκούν. Όχι δεν σας ενδιαφέρει η ενημέρωση αλλά πως θα τα ρίξετε για να εξυπηρετήσετε τα μικροσυμφέροντα σας. Για του λόγου το αληθές το θέμα του Άκελ που έχετε αναπτύξατε χθες χωρίς να βάλετε την "πηγή". Βέβαια επειδή μπατάρετε από την μία πλευρά επιλέγετε τα θέματα που σας ικανοποιούν για να έχετε καλές δημόσιες σχέσεις.
ΥΓ. Περιμένουμε ακόμα μια συγνώμη για το "όχι άλλο Ίκαρο". Όχι απ' μας αλλά από την ΕΡΤ. Ποτέ δεν είναι αργά... 
Όχι άλλο κλεμμένο ρεπορτάζ... Reviewed by THE REFEREES on 2:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.