Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έτοιμοι για μεγάλες μάχες διαιτητές - ομάδες

Άρχισαν τα όργανα στους αγώνες... Ενώ στην Α1 δεν υπάρχουν "φωνές", στις υπόλοιπες κατηγορίες γίνεται "σκοτωμός". Είδαμε και ακούσαμε πρωτοφανείς φραστικές επιθέσεις και κατάπτυστες ύβρεις εις βάρος των διαιτητών όπως στην περίπτωση...
της Θράκης όπου η διοίκηση του συνδέσμου εξέδωσε φοβερή ανακοίνωση και αφήνει να εννοηθεί ότι θα γίνουν ακόμα και μηνύσεις... Τι γράφει;
Τις τελευταίες αγωνιστικές ζήσαμε στιγμές απείρου κάλλους, με πρωτοφανείς φραστικές επιθέσεις, κατάπτυστες ύβρεις και χειροδικία κατά Διαιτητών-μελών του Συνδέσμου μας. Πρωταγωνιστές αυτών των εικόνων ντροπής, οι ίδιοι οι αθλητές, προπονητές και μέλη των Διοικήσεων των ομάδων!
Καταγγέλλουμε δημόσια συμπεριφορές όπως:
Τις δηλώσεις του προπονητή των Σερρών Παναγιώτη Σπανού που συνιστούν υπονόμευση και απρέπεια.
Τους κατ’ επανάληψη ανώνυμους σχολιασμούς του «γνωστού» παράγοντα …Σάββα της ομάδας των Φερών που χαρακτηρίζονται «το λιγότερο ατυχείς».
Το Ρεσιτάλ εμετικών ύβρεων που δίνει σχεδόν σε κάθε αγωνιστική  από την κερκίδα και το site της ομάδας, ο προπονητής της Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ κος Νίκος Παπαδόπουλος.
Τις  επικίνδυνα γραφικές δηλώσεις του προπονητή της Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ κου Μανόλη Δαφτσή.
Την απρόκλητη και άνανδρη επίθεση σε Διαιτητή από αθλητές της ομάδας του Ρούπελ Σιδηροκάστρου. και καλούμε τους πάντες να πάρουν θέση ως οφείλουν, όπου και αν ανήκουν.
Κάθε ανοχή είναι συνενοχή και  αυτό ας το λάβουν υπόψη οι διοικήσεις των ομάδων. Ας μην πιστεύουν οι  σύμβουλοι και τα στελέχη της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. ότι οι δειλοί ψιθυρισμοί τους για διαφωνίες που έχουν για την νοοτροπία και τις πρακτικές των ομάδων αρκούν. Όλα αυτά τους εκθέτουν απέναντι στην αθλητική κοινωνία.
Καμία παρόμοια επανάληψη γεγονότων, καταστάσεων και πρακτικών δεν  θα γίνει ανεκτή από εδώ και  πέρα. Ο καθένας ας πάρει τις  ευθύνες του οι οποίες μάλιστα  σε πολλές των  περιπτώσεων δεν  είναι ασφαλώς απλά πειθαρχικές, αλλά και ποινικές.
Καθαρές κουβέντες ! Αυτές οι συμπεριφορές θα παταχθούν σκληρά. Κανείς δεν  μπορεί να παίζει με την ανθρώπινη  αξιοπρέπεια και τον Νόμο.
Έτοιμοι για μεγάλες μάχες διαιτητές - ομάδες Reviewed by THE REFEREES on 2:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.