Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τσακωμός δύο μπασκετικών (ο ένας ΕΟΚικος) στη Βουλή!!!

Χαμός έγινε στη Βουλή από τον τσακωμό δύο γνωστό μπασκετανθρώπων. Ο ένας είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΚ και ο άλλος πρώην συνεργάτης και γαμπρός προέδρου ΚΑΕ...
Μιλάμε για τον Θανάση Θεοδωρόπουλο, γενικό διευθυντή της Βουλής και μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας και τον Πάνο Καμμένο, πρώην γαμπρό του Φιλίππου και γνωστός για τα ΑΕΚτζίδικα αισθήματα. Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων χαρακτήρισε "Γκάουλάιτερ" (Gauleiter) τον Καλαματιανό παράγοντα και ζήτησε την αποπομπή του ενώ ζήτησε και την παραίτηση του Ολυμπιακού Γιάννη Τραγάκη.
Είχε προηγηθεί η επίσημη ανακοίνωση, δια στόματος της αντιπροέδρου Μαρίας Κόλλια- Τσαρουχά, με την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, ότι «εκ παραδρομής ανακοινώθηκε χθες από το προεδρείο ότι έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία το άρθρο 4 του νομοσχεδίου, ενώ τελικά από την καταμέτρηση προέκυψε ότι δεν είχε γίνει αποδεκτό από την πλειοψηφία των παρόντων». Πρόκειται για το άρθρο που αφορά στους πόρους υπέρ του ΤΕΕ.

Τι σημαίνει "Γκάουλάιτερ"; Η λέξη παράγεται από το Gau (γερμ. Περιφέρεια, πληθ. Gaue) και το leiter (γερμ. ηγέτης, αρχηγός). Η διοικητική διαίρεση σε Γκάου υπηρχε από την εποχή του Μεσαίωνα στη Γερμανία, αλλά έκτοτε δε χρησιμοποιήθηκε εκ νέου, μέχρι το 1926, οπότε την επανέφερε σε χρήση, με σχετικό νομοθετικό διάταγμα, το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα του Αδόλφου Χίτλερ. Ο διοικητής ενός Γκάου διοριζόταν από το Κόμμα και είχε πολύ μεγάλες αρμοδιότητες στο Γκάου που διοικούσε.
Γνωστότερος Γκάουλάιτερ ήταν ο Υπουργός Προπαγάνδας της κυβέρνησης του Χίτλερ, ο Γιόζεφ Γκέμπελς (Joseph Goebbels), ο οποίος ήταν επικεφαλής του Γκάου του Βερολίνου.
Πηγή: el.wikipedia.org
Τσακωμός δύο μπασκετικών (ο ένας ΕΟΚικος) στη Βουλή!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:08 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.