Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Συνδυάζουν οι Θρακιώτες το τερπνόν μετά του ωφελίμου...


Συνεπείς στο ευρωπαϊκό ραντεβού τους είναι οι διαιτητές της Θράκης...
Ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ  πραγματοποιεί 3ήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, όπου οχτώ (8) διαιτητές-μέλη του Συνδέσμου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα τον  αγώνα FENERBAHCE-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για τη φάση των ομίλων της Euroleague στην ABDI IPEKCI ARENA αλλά και τον αγώνα BESIKTAS-CSKA αύριο το βράδυ στην ΑBDI IPEKCI ARENA.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού η τα μέλη της αποστολή θα εγκατασταθούν στο Καντίκιοϊ (Χαλκηδόνα) στην Ασιατική πλευρά της Πόλης.
θα περπατήσουν στην παλιά συνοικία του Yeldeğirmeni, πίσω από τον επιβλητικότατο Σιδ.Σταθμό του Χαϊντάρπασά , θα επισκεφτούν το Μπόσταντζι με τα ψαράδικα και την περίφημη οδό Bagdat. Αξιοθέατα όπως η αρμένικη εκκλησία Surp Takavor, το τζαμί Söğütlüçeşme, η συναγωγή Hemdat Israel, η ορθόδοξη εκκλησία  της Αγίας Ευφημίας και το  κτίριο του Πανεπιστημίου Μαρμαρά,  που ήταν η παλιά Αυτοκρατορική Ιατρική Σχολή καθώς ακόμη οι στρατώνες Σελιμιγιέ, στην περιοχή Χαρέμ, είναι μερικά από τα μέρη που θα επισκεφτεί η αποστολή, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη βόλτα  στο Καντίκιοϊ, κάνοντας ένα γύρο με το κόκκινο τραμάκι στο Μόδι, την παλιά ρωμέϊκη συνοικία.






Ευχαριστούμε την Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για την εξασφάλιση των εισιτηρίων του αγώνα και την αποστολή της ομάδας για τη φιλοξενία και το  χρόνο  που μας διέθεσε στο ξενοδοχείο διαμονής της.




Συνδυάζουν οι Θρακιώτες το τερπνόν μετά του ωφελίμου... Reviewed by THE REFEREES on 5:05 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.