Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αντώνη Μάνο έχεις μήνυμα με άποψη...


"Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι"... Με την λαϊκή αυτή ρήση ξεκινάει η επιστολή που μας στάλθηκε για τον παρατηρητή διαιτησίας και πρώην μέλος της ΕΟΔ Αντώνη Μάνο. Αναφέρεται ο "αγανακτισμένος διαιτητής" στα όσα μας έσουρε (και καλά μας έκανε) ο παρατηρητής και εκφράζει την άποψή του. 
Τι μας ανέφερε:
"Αγαπητέ γνωστέ - άγνωστε,
Τα όσα ανέφερε ο Μάνος μου φέρνει στο μυαλό τη ρήση "Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι". Ηθικά, αν θέλουμε να ομιλούμε περί ηθικής, δεν έπρεπε να ορίζεται παρατηρητής σε αγώνες της Α1 από τη στιγμή που ο γιος του διευθύνει αγώνες της μεγάλης κατηγορίας. Δεν λέω ότι δεν είναι από τους πιο έμπειρους παράγοντες της διαιτησίας, αλλά λέω ότι έπρεπε να ζητήσει εξαίρεση από την ΚΕΔ και να παρακολουθεί αγώνες της Α2, της Β' και της Γ΄ εθνικής.
Και επίσης δεν λέω ότι το κάνει, αντιθέτως μάλιστα, αλλά θα μπορούσε οποιοσδήποτε παράγοντας να "τελειώσει" διαιτητικά ρέφερι που απειλούν τον γιο, την κόρη, τον αδελφό του και να βοηθήσει κάποιους άλλους που είναι φίλα προσκείμενοι στο γιο, στην κόρη και τον αδελφό του κάθε παράγοντα. Με την ίδια λογική θα μπορούσε να συμβεί και στην περίπτωση του Συμεωνίδη, αλλά αυτός κατέχει εξέχουσα θέση στην ΚΕΔ και θα ήταν εξόφθαλμο. 
Άρα όπως λένε και οι "διαβασμένοι" και οι μορφωμένοι "Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια"... 
    

Αντώνη Μάνο έχεις μήνυμα με άποψη... Reviewed by THE REFEREES on 10:39 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.