Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Χασάπης πήγαινε για ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ! (γιατί τα ρίχνει στον καρατομημένο Μέλη;)

Είναι γεγονός και δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Ο Γιάννης Χασάπης προτάθηκε από παράγοντα της διαιτησίας να συμπεριληφθεί στη νέα ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ. Επειδή όμως θα είχαμε τον ...τρίτο παγκόσμιο πόλεμο στον Πειραιά, αποφασίστηκε να μην προχωρήσει το θέμα. Έτσι κι αλλιώς, ο Ανδρέας Τσαγκαμίλης ήταν η ιδανική λύση... Βεβαίως, απ' αλλού ξεκινήσαμε με τον Χασάπη κι αλλού φθάσαμε... Ο Χασάπης ζήτησε μεταγραφή από τον ΣΥΔΚΝΑ και απ' ότι καταλάβαμε υπήρχε σοβαρός λόγος... Σύμφωνα με τις επισημάνσεις του στο μπλογκ, οΓιάννης Χασάπης πιέστηκε ψυχολογικά για ν' αποχωρησει. Έτσι τουλάχιστον, λέει και εμείς δεν έχουμε παρά να καταθέσουμε την άποψή του:
Πράγματι στις 12-22013 υπέβαλλα αίτηση μεταγραφής κάτω απο το βάρος της ψυχολογικής βίας που μου ασκούσαν οι συνήγοροι της πλευράς Μέλη που ήταν αντίδικος ωστε να μπορέσει να σταματήσει μια δικαστική αντιδικία που κοστιζε ψυχολογικά και οικονομικά στα μέλη της πρώην Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΔΚΝΑ.
Οταν έκανα την αίτηση και επανήλθαμε στην αίθουσα ως δια μαγείας αλλαξε η κατάθεση του βασικού μηνυτή (Μέλης) με αποτέλεσμα να αθωωθούμε ολα τα μέλη της πρώην Διοικούσας Επιτροπής και να λήξει αυτή η διαμάχη. Να σημειώσω οτι τα προηγούμενα δύο χρόνια παρακαλούσαμε να γίνει αυτός ο συμβιβασμός αλλα η απάντηση ήταν "Αν δεν κάνετε αίτηση διαγραφής θα συνεχίσουμε μεχρι τέλους" είναι αποφαση της ηγετικής ομάδας του ΣΥΔΚΝΑ
Αυτή ηταν η κατάσταση κάτω απο την οποία έκανα την αίτηση μεταγραφής την οποία και ανακάλεσα την επομένη μέρα με επιστολη που απέστειλα στον ΣΥΔΚΝΑ και την κοινοποίησα σε ΟΔΚΕ,ΚΕΔ-ΕΟΚ,ΕΣΚΑΝΑ.

Ο Χασάπης πήγαινε για ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ! (γιατί τα ρίχνει στον καρατομημένο Μέλη;) Reviewed by THE REFEREES on 10:34 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.