Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φτιάχνουν το ημερήσιο πρόγραμμά τους οι διαιτητές

Σε μια τάξη μπαίνουν τα πράγματα στο σύνδεσμο. Οι αλλαγές ήρθαν και πλέον για να λειτουργήσει το σύστημα χρειάζονται κάποιες αρχές... Το πρώτο και καλύτερο είναι το ημερήσιο πρόγραμμα των διαιτητών...

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι Νιγιάννης και Μουζάκης που ανέλαβαν τους ορισμούς των εργασιακών και λοιπών τουρνουά για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2013 -2014, παρακαλούνται όλοι οι διαιτητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στα εν λόγω πρωταθλήματα να στείλουν υποχρεωτικά μέχρι 6 Σεπτεμβρίου 2013 συμπληρωμένο το συνημμένο φύλλο (σε μορφή excel) για τη διαθεσιμότητά τους σε ημέρες και ώρες σε εβδομαδιαία βάση. Η δήλωση αυτή θα σταλεί υπόψη κου Μουζάκη Σταμάτη στο e-mail  smouzakis@outlook.com.gr καθώς επίσης και στο e-mail του Συνδέσμου sedka.association@gmail.com.
Σημειώνεται ότι οποιαδήποτε αλλαγή στη συνέχεια της διαθεσιμότητας που δηλώνει αρχικά ο διαιτητής θα γίνεται με αποστολή νέας δήλωσης με την ένδειξη «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ»    
Τέλος επισημαίνεται ότι αν κάποιος διαιτητής έχει εξαιρέσει συγκεκριμένες μέρες και ώρες για τους αγώνες την ΕΣΚΑ δε μπορεί να είναι διαθέσιμος τις ημέρες και τις ώρες αυτές για τα τουρνουά.
Φτιάχνουν το ημερήσιο πρόγραμμά τους οι διαιτητές Reviewed by THE REFEREES on 3:50 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.