Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικό: Επιστολή - βόμβα Μπούσια στον Καφφέ για τις αξιολογήσεις (αιχμές για τους συνδέσμους Βόλου, Λάρισας...)

Ωρολογιακή βόμβα έβαλε ο πρόεδρος του συνδέσμου Αχαΐας Κώστας Μπούσιας στην ΟΔΚΕ με την επιστολή που έστειλε χθες στη διοίκηση αλλά και στους συνδέσμους. Με απλά λόγια, ο Πατρινός υποστηρίζει ότι η απόφαση να κοπούν δύο διαιτητές του συνδέσμου είναι βαριά και ασήκωτη και πρέπει να το ξανασκεφτούν!!! Και το πιο φοβερό είναι ότι έχει δίκιο...

Διαβάστε τι γράφει:
Κύριε Πρόεδρε
Με το σχετικό σας έγγραφο  μας ενημερώσατε για τα ονόματα  των Αξιολογημένων Διαιτητών  που θα παρακολουθήσουν το  Ετήσιο Σεμινάριο του 2013. Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι δύο Μέλη μας δεν περιλαμβάνονται σε αυτή την λίστα, οι κ. Αναγνωστοπούλου Σοφία και ο κ Θεοδωρόπουλος Κων/νος. Δεν θα σταθούμε στα κριτήρια  τα οποία πήρατε αυτή την  τόσο σκληρή απόφαση για τον  Σύνδεσμο μας αλλά στο ότι  η απόφαση αυτή είναι άδικη  σε σχέση με την υπόλοιπη  Ελλάδα. 
Πιο συγκεκριμένα ο Σύνδεσμο μας είναι ο τρίτος σε δυναμικότητα  στη Ελλάδα και καλύπτει μια  από τις μεγαλύτερες Ενώσεις  με όγκο παιχνιδιών σε τοπικό  επίπεδο άνω των 1.500 επίσημων αγώνων.
Όλα αυτά τα χρόνια αντιλαμβανόμενοι το ότι οι πίνακες των αξιολογημένων Διαιτητών είναι ήδη υπερφορτωμένοι με δικιά μας πρωτοβουλία ξεκινήσαμε μια εσωτερική διαδικασία ανανέωσης κάτι το οποίο φαίνετε στο ότι την αγωνιστική 2010-11 είχαμε 26 αξιολογημένους Διαιτητές και για την χρονιά 2013-14 θα έχουμε 18 αξιολογημένους Διαιτητές. Μιλάμε για μια μείωση του 30% και άνω. Τα τρία τελευταία χρόνια αξιολογήθηκαν μόνο 2 διαιτητές στα προστάζ και αυτό για να μην έχουμε άλλες απώλειες και υπερφόρτωση των πινάκων.

Ως Σύνδεσμος με την συγκεκριμένη  απόφαση σας θεωρούμε ότι υποβαθμιζόμαστε  αναλογικά με άλλους Συνδέσμους. Εδώ και χρόνια έχουμε ζητήσει  να γίνει μια μελέτη από  την Ομοσπονδία  σε σχέση με τα παιχνίδια και την δυναμικότητα κάθε Ένωσης ώστε να ξέρουμε πόσοι αξιολογημένοι Διαιτητές πρέπει να υπάρχουν σε κάθε Σύνδεσμο. (φυσικά με κάποια απόκλιση).
Είναι αδιανόητο για μας πλέον  να δεχτούμε να είμαστε σε χειρότερη θέση «αναλογικά»  από άλλους Συνδέσμους.Είναι αδιανόητο για μας πλέον  να δεχτούμε να υπάρχουν 2 ή  3 Σύνδεσμοι σε κάποιες Ενώσεις  που αναλογικά έχουν τα ίδια  παιχνίδια ή και λιγότερα από  εμάς. Και αναρωτιόμαστε αν από εμάς κόψατε 2 Διαιτητές άρα πρέπει να κόψετε 6 συνολικά από Συνδέσμους που είναι στην ίδια Ένωση.
Αυτό που μας στεναχωρεί ως  Σύνδεσμος είναι ότι η όλη  προσπάθεια ανανέωσης και μείωσης  που έχουμε κάνει δεν αναγνωρίστηκε.  Υποχρέωση μας  πλέον είναι  να διασφαλίσουμε και να διαφυλάξουμε  το κύρος και την συνέχεια  του Συνδέσμου μας.  
Ζητάμε όπως επανεξετάσετε και  επανεξεργαστείτε την συγκεκριμένη απόφαση σας.
Ζητάμε πλέον οι Σύνδεσμοι  που ανήκουν στην ίδια Ένωση  να αντιμετωπίζονται ως Ένας.
Σας ενημερώνουμε ότι αν συνεχιστεί  η ίδια τακτική από την Ομοσπονδία  σε σχέση με τους Συνδέσμους  θα ασκήσουμε όλα τα νόμιμα  δικαιώματα μας κατά του καταστατικού  της ΟΔΚΕ. Σαν Σύνδεσμος έχουμε  αποδείξει ότι μπροστά στο  σωστό και το δίκαιο δεν  φοβόμαστε να αναλάβουμε κανένα  κόστος, ούτε θα κάνουνε πίσω  για την τυχόν καλή λειτουργία  της Ομοσπονδίας. 
Αποκλειστικό: Επιστολή - βόμβα Μπούσια στον Καφφέ για τις αξιολογήσεις (αιχμές για τους συνδέσμους Βόλου, Λάρισας...) Reviewed by THE REFEREES on 2:58 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.