Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Επιστολή - σοκ: Ποιος πήγε να παγιδέψει τον Γεωργιάδη...

Επιστολή μας έστειλε ένας καλός φίλος και αναφέρει την άποψή του για το παρασκηνιακό παιχνίδι που παίζεται στο σύνδεσμο της Θεσσαλονίκης. Μας λέει ότι αθετήθηκε η συμφωνία που έγινε με τον Γεωργιάδη, ο οποίος δέχθηκε πόλεμο από την πλευρά Ανέστη Πανταζή... Του άνοιξαν τον λάκκο, στο οποίο έπεσαν οι ίδιοι. Έτσι μας λέει ο καλός φίλος...
και εμείς δεν μπορούμε παρά να το δημοσιεύουμε όπω;ς κάνουμε πάντα...
Είμαι θεσσαλονικιός διαιτητής και σας στέλνω αυτήν την επιστολή για να αποκαταστήσω όλη την αλήθεια για τον σύνδεσμο μου και σας παρακαλώ να την δημοσιεύσετε όπως ακριβώς σας την στέλνω. Οσον αφορά τον Πρόεδρο κ Γεωργιάδη, σας θυμίζω ότι ανέλαβε τον σύνδεσμο πριν από αρκετά χρόνια κατεστραμμένο οικονομικά και παραγκωνισμένο πλήρως από ΕΟΚ, ΚΕΔ/ΕΟΚ, ΟΔΚΕ, ΕΚΑΣΘ, ΚΕΔ/ΕΚΑΣΘ.
Επίσης σας θυμίζω, ότι ούτε τα πρωταθλήματα της τοπικής ένωσης δεν μπορούσε να καλύψει και η τότε ΚΕΔ χρησιμοποιούσε 1 διαιτητή στα περισσότερα παιχνίδια για να μπορέσουν να γίνουν τα πρωταθλήματα και τον έκανε άρτιο οικονομικά, με φωνή, λόγο, κι ανάστημα που μπορεί και το ορθώνει σε όποιον πάει να αδικήσει Θεσσαλονικιό διαιτητη.
Επίσης οι 145 δηλώσεις ενεργείας ( 40 αξιολογημένοι, 105 τοπικοί,) φανερώνουν πόση δουλειά εχει γίνει στον σύνδεσμο τα τελευταία χρόνια. Όσον αφορά τις τελευταίες εκλογές μας επειδή ήμουν παρών στην Γ.Σ των εκλογών με Πρόεδρο τον Στέλιο Συμεωνίδη σας λέω ότι ειπώθηκε δημοσίως ότι οι 5 μεγάλοι (Γεωργιαδης, Πουρσανίδης Γ. Πουρσανίδης Κ. Πανταζής, Φούφης ) κατεβαίνουν μαζί υπο την σκέπη του Γεωργιάδη για να πάνε τον σύνδεσμο ακόμη πιο μπροστά.
Το αποτέλεσμα όμως προδίδει ότι κάποιοι λειτούργησαν υπογείως αθετώντας την μεταξύ τους συμφωνία και πήραν περισσότερα ψηφαλάκια. Θα σας πω κάτι που είναι στατιστικώς αποδεδειγμένο και δεν χρήζει αμφισβήτησης . Είναι άλλο να πάς με όλους μαζί και από πίσω να σκάβεις τον λάκκο και άλλο σαν άνδρας να βγεις να πεις ότι αμφισβητώ τον Γεωργιάδη… πάω για Πρόεδρος… και αναμετριόμαστε στις εκλογές. Αν ο επίδοξος Πρόεδρος λειτουργούσε έντιμα και πήγαινε στα ίσια δεν θα έπαιρνε ούτε τους μισούς ψήφους από όσους πήρε.
Τέλος όσον αφορά τον Πολυχρονιάδη διέρρευσε στη Θεσσαλονίκη ότι ο περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας κ Αρβανιτίδης δεν τον είχε στις προτάσεις του για απομάκρυνση από τις λίστες . Ο Πολυχρονιάδης , κανείς δεν ξέρει πως, καρατομήθηκε, άρα βγαίνουν αληθινοί κάποιοι εδώ στην Θεσσαλονίκη που λένε ότι ''εμείς τον φάγαμε δια χειρός Καφφέ γιατί ο Ηλίας Καφές είναι προσωπικός μας φίλος και μας εχει υποχρέωση''. Αυτά είναι πράγματα που τα ξέρουν όλοι εδώ στη Θεσσαλονίκη και αισθάνθηκα την ανάγκη να τα δημοσιεύσω μέσα από έγκυρο blog σας σε όλη την Ελλάδα, εύχομαι η ΟΔΚΕ να δώσει λύση γιατί εδώ στην συμπρωτεύουσα τα πράγματα είναι διχασμένα και το θερμόμετρο στα ύψη.
Επιστολή - σοκ: Ποιος πήγε να παγιδέψει τον Γεωργιάδη... Reviewed by THE REFEREES on 11:28 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.