Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το μήλο δεν έπεσε κάτω από την μηλιά (οι γιοι έγιναν διαιτητές!!!)

Η φωτογραφία που βλέπετε και η οποία έχει τραβηχτεί τέτοιες ημέρες αλλά πριν από 37 ολόκληρα χρόνια, έχει άμεση σχέση με τη διαιτησία. Και τη δημοσιεύουμε με αφορμή τις αξιολογήσεις που έκανε χθες η ΟΔΚΕ. Στη φωτογραφία λοιπόν, διακρίνονται δύο άτομα που έχουν σχέση με τη διαιτησία και μάλιστα, άμεση…

Το πολυκατάστημα «Μινιόν», που λίγοι θα το θυμόσαστε, παρέθεσε γεύμα στην εθνική ομάδα παίδων, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στο γήπεδο του Σπόρτιγκ. Και αν παρατηρήστε προσεκτικά, στους παλιούς απευθυνόμαστε, θα δείτε τον Βασίλη Αγραφιώτη του ΒΑΟ, του οποίου ο γιος ανέβηκε χθες στη Γ’ εθνική κατηγορία. Όπως θα δείτε και τον Κώστα Μαγκουνή, του οποίου ο γιος βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στον Αγιόκαμπο και συμμετείχε στο σεμινάριο διαιτησίας.
Από δεξιά, πάντως, θα διακρίνετε τους Τάκη Ευσταθίου, Κώστας Κακογεωργίου (ΠΑΟ), Μέμο Ιωάννου (ΠΑΟ), Κώστα Μπατή (ΠΑΟ), Στέλιο Πλωμαρίδη (Έσπερος Θ.), Παναγιώτη Γιαννάκη (Ιωνικός Νικ.), Γιάννη Τσουμή (Ηρακλής), Κώστα Αναστασάτο, Βασίλη Αγραφιώτη (ΒΑΟ), Δημήτρη Καλπάκη (Αναγέννηση Θ.), Λιβέρη Ανδρίτσο (Έσπερος Καλλ.), Κώστα Χρυσικάκη (Σπόρτιγκ), Παναγιώτη Αλεξανδρή (Ολυμπιακός), Κώστα Μαγκουνή (Αιγάλεω).
Το μήλο δεν έπεσε κάτω από την μηλιά (οι γιοι έγιναν διαιτητές!!!) Reviewed by THE REFEREES on 11:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.