Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Διαιτητής μπάσκετ παντρεύτηκε στην Πάρο (ήταν o Τάκης Τσαγκρώνης και η ...Μόνικα Μπελούτσι!!!)

Ήταν μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της ζωής του. Διαιτητής νυμφεύθηκε πριν από λίγες ημέρες την εκλεκτή της καρδιάς του και μάλιστα, σε ένα όμορφο νησί. Αναφερόμαστε στον…
Απόστολο Κωνσταντινούπουλο ο οποίος παντρεύτηκε σε εκκλησάκι της Πάρου την αγαπημένη του Νάντια. Και δεν ήταν δυνατό να απουσιάσουν από την ομορφότερη και ευτυχισμένη μέρα φίλοι και συνάδελφοι.
Είδαμε τον πανταχού παρών και τα πάντα …πληρών Τάκη Τσαγκρώνη, γενικό γραμματέα της ΕΟΚ, έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους διαιτητές, τον Χρήστο Χριστοδούλου, μια παλιά καραβάνα, τον Λεωνίδα Σπυρίδωνος, τους διαιτητές της Α1 Χρήστο Παναγιώτου και Κωνσταντίνου Μπούσια καθώς και οι Κωστής, Θεοδοσόπουλος.
ΥΓ. Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάρο βρέθηκε για λίγες ημέρες η Μόνικα Μπελούτσι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η 48χρονη ηθοποιός πέρασε λίγες χαλαρές ώρες στο νησί, φιλοξενούμενη στο σπίτι ενός καλού της φίλου. Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, την εντόπισε σε ένα ταβερνάκι, πιο όμορφη και άνετη από ποτέ, ενώ η παρουσία της ήταν πολύ διακριτική.
Διαιτητής μπάσκετ παντρεύτηκε στην Πάρο (ήταν o Τάκης Τσαγκρώνης και η ...Μόνικα Μπελούτσι!!!) Reviewed by THE REFEREES on 9:55 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.