Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σκληρή επιστολή για τη Θεσσαλονίκη (για το θέμα παρεξήγησης(sic) με την ΟΔΚΕ)

Επιστολή λάβαμε για το θέμα διαμάχης(;), παρεξήγησης(;) μεταξύ των διοικήσεων της ΟΔΚΕ και του συνδέσμου Θεσσαλονίκης. Και εμείς σας την μεταφέρουμε ευθύς – αμέσως…

Τι γράφει η επιστολή από ανώνυμο αποστολέα;
Ας είναι καλά ο πρόεδρος της Θεσσαλονίκης που μας έκανε και γελάσαμε. Άκου μαλώνει την ΟΔΚΕ, που πρώτη φορά έδειξε τα αντανακλαστικά της... Η ΚΕΔ χρειαζόταν για τα πρωταθλήματα 120 διαιτητές και για χατίρι των συνδέσμων υπήρχε τριπλάσιος αριθμός.
Πολύ καλά έκανε η ομοσπονδία και ενήργησε έτσι!
Κύριε πρόεδρε να λέτε και ένα «δόξα τω θεώ», που έχετε τον κύριο Συμεωνίδη και όσο μπορεί βοηθά το σύνδεσμο σας.
Πείτε ένα «δόξα τω θεώ», που είστε στην Α1 και πρόεδρος αρκετά χρόνια του 2ου μεγαλύτερου συνδέσμου της χώρας.
«Δόξα τω θεώ» επειδή ο σύνδεσμος της νύμφης του Θερμαϊκού πήγε πολύ καλά στα προστάζ και, ανέβηκαν πολλοί διαιτητές σας.
Δείτε την δράση, πρωτάθλημα βετεράνων που έχετε και οργανώστε τα Μαυροσκούφεια. Η ΟΔΚΕ πολύ καλά έκανε, και γνώμη μου, ο Συνάδελφος Χρήστος Πολυχρονιάδης θα παραμείνει. Η ΟΔΚΕ έχει να ασχοληθεί με το μεγάλο λιμάνι, δηλαδή το σύνδεσμο Πειραιά (άλλο μαράζι…).
Εκεί θα έχει άλλο πολίτευμα, δεν γίνονται εκλογές! Αφήστε την εσείς….
Άκουγα τους καθηγητές διαιτησίας που έλεγαν συνεχώς να πηγαίνουμε και να βλέπουμε παιχνίδια. Λέω, «δίκιο έχουν» και κατά τύχη, σας είδα (κ. Γεωργιάδη) στο ΣΕΦ, στο ματς Ολυμπιακός - Κολοσσός Ρόδου. Λίγο βαρύς σε κιλά μου φανήκατε, όμως μπορεί να κάνω και λάθος. Προπόνηση λοιπόν!
Ήθελα να ρωτήσω και τη γνώμη των φιλάθλων αλλά ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Έτσι μας έχουν οι τροικανοί, στο τρέξιμο, μήπως φτιάξουμε σαν χώρα, αλλά η ιστορία θα το δείξει. Εγώ δεν ξέρω να το απαντήσω! Για το τέλος ως επιδόρπιο άφησα εσάς, Συγχαρητήρια για το site σας!
Σκληρή επιστολή για τη Θεσσαλονίκη (για το θέμα παρεξήγησης(sic) με την ΟΔΚΕ) Reviewed by THE REFEREES on 11:04 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.