Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τελειώνει το θέμα του εργόσημου με πρωτοβουλία των Αθηναίων κριτών (και της Τάνιας Μερίκα...)

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει το θέμα του εργόσημου στους κριτές οδεύει προς την λήξη του ύστερα από πρωτοβουλία που πήραν...
οι Αθηναίοι κριτές και προσωπικά η πρόεδρος Τάνια Μερίκα. Όχι, μόνο κατάφερε να ...τρυπώσει στο υπουργείο Εργασίας αλλά και να κλείσει ραντεβού με τον άνθρωπο που συμπεριέλαβε τους κριτές στην υπουργική απόφαση. Μεγάλη επιτυχία των Αθηναίων κριτών, που έχει αντίκτυπο και σε όλο το φάσμα των κριτών. Πριν από λίγη ώρα ο σύνδεσμος έβγαλε ανακοίνωση και λέει:
Σήμερα το πρωί η Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Τάνια Μερίκα, επισκέφτηκε το Υπουργείο Εργασίας  είχε συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες του γραφείου του υπουργού και κατέθεσε υπόμνημα σχετικά με το θέμα του εργοσήμου.
Όπως όλα δείχνουν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, στις αμέσως επόμενες μέρες θα υπάρξει ειδική διάταξη που θα λύνει οριστικά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στον χώρο μας.
Για τον λόγο αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Εργασίας που μέσω του γραφείου του, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας.
ΥΓ. Το θέμα των διαιτητών και του μπλογκ παροχής υπηρεσιών δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ Ηλίας Καφφές έχει μιλήσει με τον υφυπουργό Οικονομικών Σαχινίδη για να υπάρξει λύση.   
Τελειώνει το θέμα του εργόσημου με πρωτοβουλία των Αθηναίων κριτών (και της Τάνιας Μερίκα...) Reviewed by THE REFEREES on 4:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.