Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απίστευτο!!! Ο Χοντροdόg έγινε συνομιλητής του Μπόμπολα και του Ψυχάρη... (μπαίνει στην ένωση ιδιοκτητών μέσων ενημέρωσης!!!)

Αυτό κι αν είναι είδηση. Ο Χοντροdόg μετατρέπεται σε συνομιλητή του Αλαφούζου, του Μπόμπολα και του Ψυχάρη.

Σύμφωνα με το Σχέδιο Τροποποίησης Καταστατικού -η ισχύς του οποίου ξεκινά αφού ψηφιστεί με νόμο στη Βουλή-, η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών - Μέσων Ενημέρωσης έχει στο δυναμικό της ιδιοκτήτες εβδομαδιαίων εφημερίδων (πολιτικών, οικονομικών, αθλητικών), περιοδικών ενημερωτικού χαρακτήρα, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και σε ιστοσελίδες, με ενημερωτικό, ενυπόγραφο περιεχόμενο που ενημερώνεται σε καθημερινή βάση και με επισκεψιμότητα τουλάχιστον 1.000 ατόμων καθημερινά. Τον Χοντροdόg τον διαβάζουν κάπου στα 1.500 άτομα την ημέρα και από τη στιγμή που στο κατασταστικό των ιδιοκτητών μέσων μαζικής ενημέρωσης δεν προβλέπεται:
1) Η δουλία, η "γαλέρα" και η μαύρη εργασία σε sites
2) Η μηνιαία καταβολή των χρημάτων στους συντάκτες και,
3) Η ιδιότητα του λαμόγιου, τότε έχει τη δυνατότητα να μπει στην ένωση και να μιλάει καθημερινά με τον Μπόμπολα και τον Ψυχάρη. Αυτό κι αν είναι είδηση.
   
Απίστευτο!!! Ο Χοντροdόg έγινε συνομιλητής του Μπόμπολα και του Ψυχάρη... (μπαίνει στην ένωση ιδιοκτητών μέσων ενημέρωσης!!!) Reviewed by THE REFEREES on 6:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.