Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ήταν ένας από τους σκαπανείς του τοπικού μπάσκετ

Υπήρξε ένας από τους σκαπανείς της καλαθόσφαιρας...
στη Μαγνησία, πρόεδρος της Τ.Ε. Μαγνησίας και επί σειρά ετών γεν. γραμματέας της ΕΣΚΑΘ.
Παρά τα προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με το άθλημα του μπάσκετ μαζεύοντας όλα τα αποτελέσματα των αγώνων, όλων των κατηγοριών και ηλικιών. Συχνά πυκνά εμείς οι δημοσιογράφοι αναζητούσαμε πληροφορίες στο αρχείο του για τα σωματεία και τα διάφορα αποτελέσματα.
Ήταν η «ψυχή» του τοπικού μπάσκετ, αλλά στα νιάτα του τον κέρδισε το ποδόσφαιρο. Διετέλεσε επί αρκετά χρόνια στη δεκαετία του 1950 ποδοσφαιριστής της Νίκης, ήταν ένθερμος οπαδός της κυανόλευκης ομάδας που υπηρέτησε ως διοικητικός παράγοντας τη δεκαετία του 1970 από τη θέση του γεν. γραμματέα. Ο Μπάμπης Βάτσιος ήταν πτυχιούχος του Μικρού Πολυτεχνείου Βόλου, εργάστηκε στον ΟΣΕ και διετέλεσε επίσης για πολλά χρόνια καθηγητής στην Επαγγελματική Σχολή Βόλου. Πολλοί σήμερα έχουν διδαχθεί από αυτόν στα τεχνικά επαγγέλματα.
Ο Σύνδεσμος Κριτών
Ανακοίνωση του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας: “Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Κ.Κ.Θ εκφράζει τη βαθιά λύπη του και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χαράλαμπου Βάτσιου, Επίτιμου Προέδρου της ΕΣΚΑΘ για το θάνατό του”.
Ο Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης
Από το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: “Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Κ.Μ. εκφράζει τη βαθιά λύπη του και τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγο και στα παιδιά του Χαράλαμπου Βάτσιου, πρώην Γενικού Γραμματέα της ΕΣΚΑΘ, για το θάνατο του”.
πηγή: magnesianews.gr
Ήταν ένας από τους σκαπανείς του τοπικού μπάσκετ Reviewed by THE REFEREES on 5:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.