Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δεν ισιώνει τελικά αυτός ο σύνδεσμος!!! (πάλι προβλήματα και αγκάθια…)

Χαμός έγινε και πάλι σε σύνδεσμο διαιτητών, που ήδη είχε πολλά θέματα ν’ αντιμετωπίσει. «Διέγραψαν» έμπειρο διαιτητή επειδή… δεν θέλησε να συμμετάσχει στο σεμινάριο. Μιλάμε για τον
Στέλιο Κουκουλεκίδη του οποίου δεν του «έφθανε ο χρόνος» να μιλήσει γι’ αυτό και δεν πήγε. Εμείς απλά σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του συνδέσμου και σε λίγο θα έχουμε νέα και από τις δύο πλευρές.
Μετά την μηνιαία συγκέντρωση της 3ης Σεπτεμβρίου 2014 το Διοικητικό Συμβούλιο είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τα κάτωθι:
ότι ενώ προσκλήθηκε το μέλος της Κ.Ε.Δ. – Ε.ΚΑ.Σ.Θ. κ. Στέλιος Κουκουλεκίδης να συμμετάσχει στο επιμορφωτικό σεμινάριο «Νίκος Κοτόπουλος 2014″ που διοργανώνει ο Σ.Δ.Κ.Θ. στις 7/9/2014 και ήταν στο πρόγραμμα να παρουσιάσει κατ΄επιλογήν του clips της περσινής σεζόν από τα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., πραγματοποιώντας έτσι feedback της περσινής χρονιάς, εντούτοις με επίκληση ότι ¨δεν του έφτανε ο χρόνος¨ έθεσε ο ίδιος εαυτόν εκτός σεμιναρίου επιλέγοντας το δρόμο της δικής του ενημέρωσης έξω από την άνω δραστηριότητα του Σ.Δ.Κ.Θ..
Κατά συνέπεια αποτελεί ξένο σώμα για τη διοίκηση του συνδέσμου.
Δεν ισιώνει τελικά αυτός ο σύνδεσμος!!! (πάλι προβλήματα και αγκάθια…) Reviewed by THE REFEREES on 6:06 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.