Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Μεγάλη στιγμή για διαιτητή (δείτε ποιος τον τίμησε...)

Ένας πολύ καλός διαιτητής εγκατέλειψε τη διαιτησία και μάλιστα μ' ένα εξαιρετικό τρόπο, που συζητήθηκε έντονα...

Μιλάμε για τον Γιώργο Τανατζή ο οποίος αποχώρησε απο την ενεργό δράση που είναι μια σημαντική στιγμή για την 34η χρόνη πορεία του συνδέσμου της Κατερίνης. Μετά από σχεδόν 30 χρόνια προσφοράς στο χώρο "κρέμασε τη σφυρίχτρα" του και πλέον θα ορίζεται παρατηρητής και κομισάριος ύστερα από πρόταση της ΚΕΔ. Το φοβερό είναι ότι τιμηθηκε σε ιδιαίτερη εκδήλωση κατά τη διάρκεια των εργασιών του σεμιναρίου στη Λάρισα από το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ και την ΚΕΔ/ΕΟΚ ενώ ο επίτιμος πρόεδρος Κώστας Δήμου του έδωσε την πλακέτα.
Ο διαιτητής γεννήθηκε στην Κατερίνη, στις 31/05/1964 και παρ' όλο που ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα ως αθλητής του στίβου, τον κέρδισε η καλαθοσφαίριση. Λόγω ενός τραυματισμού όμως, αποφάσισε να συνεχίσει να προσφέρει στο χώρο από το μετερίζι της διαιτησίας. Παρακολούθησε την σχολή του Συνδέσμου Διαιτητών Κεντροδυτικής Μακεδονίας και το 1986 χρίζεται Δόκιμος Διαιτητής. Το 1990 αξιολογήθηκε ως Διαιτητής Γ’ Εθνικής , το 1992 ως Διαιτητής Β’ Εθνικής και το 1993 ως Διαιτητής Α’ Εθνικής Κατηγορίας . Το 1999 μετά από εξετάσεις χρίστηκε Διεθνής Διαιτητής FIBA .Τελευταία του αγωνιστική χρονιά ήταν 2013-2014 με ακροτελεύτιο παιχνίδι , το πρώτο της σειράς των PLAY OFFS μεταξύ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ .
Δείτε και τη φωτογραφία των Τανατζή, Δήμου...
Πηγή: ΣΥΝΔ.ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Μεγάλη στιγμή για διαιτητή (δείτε ποιος τον τίμησε...) Reviewed by THE REFEREES on 5:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.