Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ασκητής έγινε παράγοντας ομάδας μπάσκετ (που υπεξαίρεσε 9εκ. ευρώ!!!)

Αυτό το μπάσκετ έχει περιβάλλει με εμπιστοσύνη τύπους και τύπους. Είχαμε τον Σαξώνη του Πανοράματος που κατηγορείται για υπεξαίρεση, τώρα έχουμε μια άλλη περίπτωση που όσοι είναι πολλά χρόνια στο μπάσκετ θα τον θυμούνται. Παράγοντας ομάδας της Α1 κρυβόταν οκτώ χρόνια στο Άγιο Όρος λόγω του γεγονότις ότι είχε καταδικαστεί σε τρις ισόβια για υπεξαίρεση ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ από δήμος της Αττικής!!! Αναφερόμαστε στον...
Κωνσταντίνο Κιούση, έναν ευτραφή κύριο που κάπνιζε πουράκλα, ο οποίος είχε ασχοληθεί μια εποχή με τη Δάφνη όταν ήταν στην Α1 και ίσως και στην Α2 και συγκεκριμένα την περίοδο όπου διαπιστώθηκε η υπεξαίρεση!!!
Ο Κιούσης υπηρετούσε στο Δήμο Δάφνης ως ελεγκτής εσόδων και εξόδων και όπως διαπιστώθηκε σε διαχειριστικό έλεγχο, κατά την επταετία 1995-2002 ήταν πρωταγωνιστής σε έναν καλοστημένο μηχανισμό υπεξαίρεσης μεγάλων χρηματικών ποσών, στον οποίο συμμετείχαν επίσης μια συνάδελφός του που είχε την αντίστοιχη θέση στον Δήμο Υμηττού (σήμερα είναι ενιαίος δήμος) και ένας εφοριακός της ΔΟΥ Δάφνης. Σύμφωνα με το πόρισμα των ελεγκτών του υπουργείου Οικονομικών, στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα υπεξαιρέθηκαν συνολικά 8.966.745,34 ευρώ.
Η απάτη στήθηκε μέσω πλαστών χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων προς τους δήμους. Κατά την αντιπαραβολή των στοιχείων ανάμεσα στο Ταμείο και στον Δήμο Δάφνης, οι ελεγκτές εντόπισαν εξοφληθέντα εντάλματα που ήταν εξ ολοκλήρου πλαστά, καθώς και άλλα που αντιστοιχούσαν στα πραγματικά, αλλά είχαν παραποιημένο το ποσό πληρωμής.
Ασκητής έγινε παράγοντας ομάδας μπάσκετ (που υπεξαίρεσε 9εκ. ευρώ!!!) Reviewed by THE REFEREES on 5:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.