Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μπράβο, αυτός είναι Καφφές!!! (ισχυροποιήθηκε από το νόμο ο Ηλίας και πυροβολεί στους επικριτές του!)

Μάγκας μεγάλος είναι ο Ηλίας Καφφές, ο οποίος αφού πρώτα καθάρισε σαν αυγό την ΚΕΔ και αποδυνάμωσε μέσω του αθλητικού νομοσχεδίου την ΕΟΚ, τώρα, παίρνει το τουφέκι του και τα ρίχνει εναντίον των επικριτών του! Και πολύ καλά κάνει ο Λαρισαίος αφού...
αισθάνεται πλέον ισχυρός μετά τα όσα γράφονται στο νομοσχέδιο. Σε κορυφαία προσωπικότητα του ελληνικού μπάσκετ μετατρέπεται και είναι απόλυτα λογικό να συμβαίνει αυτό, διότι θα ορίζει και θα ξε-ορίζει παράγοντες της ΚΕΔ, θα ανεβάζει και θα κατεβάζει διαιτητές και γενικά είναι ο αναμορφωτής της ομοσπονδίας. Ένας ο Κώστας Δήμου και ο άλλος ο Ηλίας Καφφές. Η ανακοίνωση είναι φοβερή και ανεπανάληπτη και φαίνεται ότι μετά την ψήφιση του νόμου θα ξεκινήσει εκκαθαρίσεις...

Τον τελευταίο καιρό έχουν «ξεφύγει» τα δημοσιεύματα που αφορούν στην  Ελληνική διαιτησία καλαθοσφαίρισης και επιχειρείται μονίμως μια διαστρέβλωση της αλήθειας από γνωστό στο χώρο μας ανώνυμο ιστολόγιο. Η διοίκηση της ΟΔΚΕ εκφράζει την έντονη αντίθεσή της σε δημοσιεύματα του συγκεκριμένου μπλόγκ που ασχολείται αποκλειστικά  με την διαιτησία της καλαθοσφαίρισης και το οποίο παραποιεί μόνιμα την αλήθεια όταν αναφέρεται στην Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος και τον πρόεδρό της Ηλία Καφφέ.

        Κάποιοι διαιτητές δυστυχώς μπορεί να βρίσκουν το συγκεκριμένο ιστότοπο ως μια καλή ευκαιρία για να κάνουν πολιτική τροφοδοτώντας τον με ψευδείς ειδήσεις, οι οποίες δεν βοηθούν σε καμία περίπτωση την διαιτησία να κάνει ένα βήμα μπροστά. Η διαιτησία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο κουτσομπολιού, το οποίο θα οδηγήσει σε εκτροχιασμό το λειτούργημα που υπηρετούμε. Γι’ αυτό όσοι ασχολούνται με τη διαιτησία, πρέπει να ασχολούνται με ιδιαίτερη σοβαρότητα.

        Η διαιτησία είναι πυλώνας ανάπτυξης του αθλήματος. Όσο καλύτερη είναι η διαιτησία, τόσο καλύτερο θα είναι και το μπάσκετ που παίζεται στα γήπεδα. Δεν είναι κάτι ευτελές και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να το δει έτσι. Όσα γράφονται κατά καιρούς για την διαιτησία, ειδικά με την μορφή κουτσομπολιού, αποσκοπούν στο να την μετατρέψουν σε κάτι ιδιαίτερα μικρό και φθηνό , χωρίς εμείς να μπορούμε να κατανοήσουμε τους σκοπούς που αυτό εξυπηρετεί. Δεν θα σέβεται κανείς την διαιτησία μέσα από τους ψιθύρους και τα κουτσομπολιά, που είναι βεβαίως μόνο ανώνυμα.

Αλλά αλήθεια ποιοι είναι αυτοί που διοχετεύουν πληροφορίες, όπως βεβαίως τους συμφέρουν, στο συγκεκριμένο μπλογκ ;

        Αυτοί που όπως είναι φυσικό στο φως της μέρας δεν μπορούν να σταθούν και επιλέγουν το σκοτάδι της ανωνυμίας γιατί τους είναι πιο βολικό ,πιο οικείο και ποιο «ασφαλές». Τα τρωκτικά άλλωστε πάντα σε τέτοιους χώρους κινούνται.

Κάποιοι άλλοι πάλι  επικαλούνται ψευδώς συνέχεια  τον επίτιμο πρόεδρό μας κ. Βασιλακόπουλο – μια προσωπικότητα παγκόσμιας εμβέλειας στην καλαθοσφαίριση με τεράστια προσφορά στη χώρα μας - χωρίς βεβαίως εκείνος να γνωρίζει τίποτα. Είναι εκείνοι που γράφουν  τις ανακρίβειες  στα όρια της αθλιότητας και της πρόκλησης, στο γνωστό μπλοκ και μετά τις περιφέρουν δεξιά και αριστερά, λέγοντας «να τι γράφουν για την ΟΔΚΕ».

Μόλις χθές ο υπουργός κατέθεσε στη διαβούλευση τον νέο αθλητικό νόμο. Κάποιοι διαιτητές και παράγοντες μαζί όταν έμαθαν εδώ και πολύ καιρό κάποια άρθρα του νέου νόμου που δεν ήταν αρεστά σε κανένα,  αποφάσισαν να τα χρεώσουν στον πρόεδρο της ΟΔΚΕ ενώ η ομοσπονδία μας έκανε προτάσεις μόνο για την βία. Έτσι οι γνωστοί κουκουλοφόροι χθές άρχισαν να διαδίδουν για ακόμα μία φορά τις αθλιότητές τους, « ο Καφφές τους πήρε τα σώβρακα» έγραψαν για το νομοσχέδιο στο εν λόγω μπλοκ και άλλα πολλά  . Τις επόμενες όμως μέρες     - λίγη υπομονή χρειάζεται- επειδή η ΟΔΚΕ δεν συμφωνεί με πάρα πολλά άρθρα του νομοσχεδίου, θα κάνουμε τις προτάσεις μας γιατί  ο αθλητικός νόμος βρίσκεται ακόμα στην περίοδο της διαβούλευσης.

Κάποιοι άλλοι πάλι ιδιαίτερα επικίνδυνοι, ανίκανοι να πετύχουν οτιδήποτε θετικό στη ζωή τους, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να παρουσιάζουν τους 5 πόντους ως 5 μέτρα και  μερικές φορές ίσως και ως 5 χιλιόμετρα αν έτσι τους βολεύει. Είναι εκείνα τα γνωστά ιταμότατα υποκείμενα που κινούνται μονίμως στους βρώμικους διαδρόμους του παρασκηνίου αναδύοντας βεβαίως και την ανάλογη δυσοσμία σε κάθε τους ενέργεια.

Δυστυχώς για αυτούς, οι διαιτητές όλων των κατηγοριών γνωρίζουν ότι στην σημερινή ΟΔΚΕ υπάρχουν μόνο έντιμα, ηθικά και εργατικά άτομα που η μόνη τους έγνοια είναι πως θα υπηρετήσουν καλύτερα τον Έλληνα διαιτητή και πως η Ελληνική διαιτησία θα παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις της  Ευρωπαϊκής αλλά και της παγκόσμιας πυραμίδας. Εμείς μάθαμε στη ζωή μας για αυτό που υπηρετούμε και αγαπάμε να ξοδεύουμε χρόνο  από τους εαυτού μας και από τις οικογένειές μας και μερικές φορές και χρήμα, ενώ αντιθέτως κάποιοι  άλλοι μόνο πήραν από την διαιτησία.

Σε κάποιους «πονηρούς» έχουμε να πούμε ότι όταν οι μάσκες πέσουν και αποκαλυφθούν τα αληθινά τους πρόσωπα, η σύγκρουσή μας θα είναι ιδιαίτερα σφοδρή και τότε να γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Οι καρέκλες μας δεν ήταν και δεν θα γίνουν ποτέ αυτοσκοπός στη ζωή μας. Και αυτοί αντιλαμβάνονται ότι είναι δύσκολο να επιβάλλουν το καταστροφικό τους έργο γιατί πάντα θα μας βρίσκουν απέναντι. Ο χώρος μας είναι πολύ μικρός και τίποτα δεν μένει κρυφό όπως κάποιοι λανθασμένα νομίζουν.

Με κάποιους άλλους που προσπαθούν να μετατρέψουν την διαιτησία σε παρέες των «ημετέρων» και των «κολλητών» θα είμαστε ιδιαίτερα σκληροί.  Έχουμε δώσει πολλές μάχες στη ζωή μας και μεγαλώσαμε έτσι χωρίς να μπορούμε σήμερα ούτε να συρθούμε αλλά ούτε να συμβιβαστούμε για οποιοδήποτε λόγο.  Διαλέξαμε την ανηφόρα στη ζωή μας και όχι τον εύκολο κατηφορικό δρόμο κάποιων άλλων. Για τους λόγους αυτούς θα το ξαναπούμε για ακόμα μια φορά μήπως και το συνειδητοποιήσουν τελικά μερικοί συνάδελφοι. Δεν είμαστε όλοι ΙΔΙΟΙ στη διαιτησία. Μεγαλώσαμε διαφορετικά, με άλλες μνήμες, διαφορετικές αξίες και αρχές και πιστεύουμε ακράδαντα ότι  σήμερα έχουμε διαφορετικούς σκοπούς και στόχους, τους οποίους εμείς θα υπηρετήσουμε και θα αναδείξουμε, με υπομονή , επιμονή και συνέπεια,  γιατί έτσι απαιτεί το ίδιο το αγαπημένο μας άθλημα.

Υ.Γ. « Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος και η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να ΄σαι ανένδοτος.» Νίκος Καζαντζάκης

Μπράβο, αυτός είναι Καφφές!!! (ισχυροποιήθηκε από το νόμο ο Ηλίας και πυροβολεί στους επικριτές του!) Reviewed by THE REFEREES on 11:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.