Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Παρασκήνιο: Ολόσωστη η τιμωρία της ΚΕΔ! (αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας...)

Το καλό πρέπει να λέγεται, έστω κι αν μας ...πικραίνει. Τα μέλη της ΚΕΔ φέρθηκαν δίκαια και τιμώρησαν τον κομισάριο...
και παράγοντα της ΟΔΚΕ Χρήστο Ασλανίδη επειδή έγραψε στο facebook ό,τι ισχύει για τα πόθεν έσχες των κομισάριων. Αντί να τα γράψει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, αυτός τα ανήρτησε στο facebook και έτσι ουσιαστικά έθεσε τον εαυτό του εκτός αγώνων.
Διότι, δεν μπορεί να τιμωρούνται διαιτητές για αναρτήσεις στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και να μη συμβαίνει το ίδιο με έναν παράγοντα διαιτησίας και δη της ΟΔΚΕ. Ομόφωνα λοιπόν αποφασίστηκε ότι θα μείνει εκτός αγώνων για την ενέργειά του αυτή, που σημειωτέον δημιούργησε δυσάρεστες καταστάσεις στο χώρο του μπάσκετ. Μέχρι και οι κριτές της Αττικής ξεσηκώθηκαν με τα καρφιά που τους έριξε, ενώ στο μάτι του κυκλώνα μπήκε και ο Ηλίας Καφφές ο οποίος γνώριζε εκ των προτέρων τι θα έπραττε ο φίλος και άμεσος συνεργάτης του. Απλά δεν έδωσε τη δέουσα σημασία, αν και ορισμένοι παράγοντες και κομισάριοι υποστηρίζουν ότι συνέβη κατόπιν προτροπής του Λαρισαίου.
Ο Χρήστος Ασλανίδης έχει σιωπήσει από τότε ενώ ούτε έχει ανεβάσει οτιδήποτε άλλο στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
ΥΓ. Από την ενέργεια του Ασλανίδη και κατ' επέκταση της ΟΔΚΕ, έχει δυσαρεστηθεί και ο Βασιλακόπουλος, ο οποίος θα καλέσει εσπευσμένα τον Καφφέ στην ΕΟΚ για έναν πικρό καφέ, αυτό της παρηγοριάς.   
Παρασκήνιο: Ολόσωστη η τιμωρία της ΚΕΔ! (αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας...) Reviewed by THE REFEREES on 7:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.