Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μίλησε ο Θεσσαλονικάρχης της διαιτησίας (τι είπε για τους ρέφερις)

Δεν χαρακτηρίζεται τυχαία "Θεσσαλονικάρχης" στον τομέα της διαιτησίας. Δεν γίνεται τίποτα στη Βόρεια Ελλάδα αν δεν έχει άποψη. Μιλάμε για τον...

Στέλιο Συμεωνίδη ο οποίος μίλησε για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να συνεχιστεί ο αγώνας Αρης - ΠΑΟΚ.
"Δεν έχει γίνει ξανά μια τέτοια απόφαση. Είναι περίεργη απόφαση γιατί από τη μια αφήνει την τιμωρία άρα σημαίνει ότι κάτι έγινε αλλά από την άλλη αφήνει να ξαναγίνει το παιχνίδι. Ο Άρης εξέτισε την ποινή" είπε ο Θεσσαλονικιός και συνέχισε: "Αν οι διαιτητές λέμε πως λειτούργησαν λάθος τιμωρούνται άρα δεν μπορεί να είναι οι ίδιοι. Το φύλλο αγώνα θα είναι ίδιο αλλά όταν επαναλαμβάνεται ένα παιχνίδι με ευθύνη του διαιτητή τότε σημαίνει πως έκανε λάθος και πρέπει να τιμωρηθεί. Μπορεί να αλλάξει και η τριάδα. Σίγουρα δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά αλλά δεν μας δεσμεύει εμάς κάτι στο να αλλάξουμε τον διαιτητή. Πρέπει να γίνει ότι πρέπει να γίνει για την σωστή διεξαγωγή του αγώνα. Ο διαιτητής πρέπει να διευκολύνει το παιχνίδι. Είχαν εγγυηθεί όλοι πως αν έπεφτε ξανά κάτι θα έβγαινε ο κόσμος. Ο Άρης δεν μηδενίστηκε επειδή έγινε κάτι στον διαιτητή αλλά επειδή δεν βγήκε ο κόσμος έξω. Υπάρχει απόφαση να βγει ο κόσμος και αυτή 100% θα ισχύσει. Το παιχνίδι αν συνεχιστεί, θα γίνει χωρίς κόσμο. Τώρα δημιουργείται δεδικασμένο για αποφάσεις διαιτητών σε διακοπές".
Για τον ΠΑΟΚ: "Δεν μπορώ να ξέρω τι στάση είχε ο ΠΑΟΚ. Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα ήθελε να μηδενιστεί ο Άρης το πιστεύω αλλά ποια ομάδα δεν θέλει να κερδίσει το παιχνίδι με οποιοδήποτε τρόπο; Και εγώ να ήμουν το ίδιο θα ήθελα. Εγώ δεν άκουσα κανέναν να λέει στον διαιτητή έλα έξω να παίξουμε. Δεν υπάρχουν και ημερομηνίες και μπορεί να γίνει πρώτα… ο δεύτερος γύρος και μετά ο πρώτος. Ο ΠΑΟΚ δεν φταίει σε αυτή τη περίπτωση. Τραυματίστηκε ο Χαραλαμπίδης και είναι μεγάλο πλήγμα. Δεν ξέρω αν θα έχει την ικανότητα να τον αντικαταστήσει. Βέβαια, όλα αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Έρχονται παίκτες όποτε θέλουν οι ομάδες".
Μίλησε ο Θεσσαλονικάρχης της διαιτησίας (τι είπε για τους ρέφερις) Reviewed by THE REFEREES on 6:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.