Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Εκκαθαρίσεις εδώ και τώρα" δεσμεύθηκε παράγοντας για σύνδεσμο!

Μια σημαντική συνάντηση θα υπάρξει αύριο Δευτέρα που θα αφορά μέλη της διαιτητικής οικογένειας. Συζητιέται ένα φοβερό θέμα που αφορά το μέλλον του συνδέσμου...
κριτών Νότιας Αττικής και μπροστάρης έχει μπει ο Λυμπεράτος, ο οποίος αναμένεται να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ.
Όπως μάθαμε, με πρωτοβουλία του Λυμπεράτου εκκρεμεί για αύριο ένα ραντεβού με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο αναφορικά με το μέλλον του συνδέσμου κριτών. Δεσμεύθηκε ότι τάχιστα θα κάνει εκκαθαρίσεις στους κριτές, γι' αυτό και ζήτησε να μην αποδυναμωθεί άλλο ο σύνδεσμος. "Πρόεδρε, σου υπόσχομαι ότι θα διώξω τους πρωταίτιους των αναταραχών και θα φέρω και πάλι πίσω την ηρεμία" είπε ο Λυμπεράτος και έλαβε την εξής απάντηση: "Τότε μη μάθω ότι θα αποχωρήσεις από τη διοίκηση του συνδέσμου..."
Τα πράγματα στους κριτές της Νότιας Αττικής είναι περίπλοκα, με την ΕΟΚ να τα έχει "πάρει στο κρανίο" από τις ενέργειες που έγιναν. Το πιθανότερο σενάριο είναι να σταματήσουν οι μετακινήσεις προς την Αττική, ενώ δεν αποκλείεται μετά τις εκκαθαρίσεις για τις οποίες δεσμεύθηκε ο Λυμπεράτος, να επιστρέψουν πίσω στο σύνδεσμο τα 25-30 άτομα τα οποία θα ηγηθούν της νέας αυτής προσπάθειας.  
"Εκκαθαρίσεις εδώ και τώρα" δεσμεύθηκε παράγοντας για σύνδεσμο! Reviewed by THE REFEREES on 5:47 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.