Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Άλλο Φούφης κι άλλο Καρακατσούνης... (ή άλλο πρέπει κι άλλο Πέπη...)

Χαμός έχει γίνει στην πιάτσα με την κίνηση της Κηφισιάς να ανεβάσει στο youtube το βιντεάκι με το φλόπινγκ του Γιάννη Φούφη, ο οποίος τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική - σίγουρα - και βλέπουμε... Όμως έχουμε ένα σοβαρό θέμα...
αφού διαβάσαμε στο arenafm άρθρο του Κώστα Κούση για τους δύο διαιτητές. Διαβάστε για να καταλάβετε...
"Στην Αμαλιάδα δεν είχαμε τη χαρά να είμαστε παρόντες και να δούμε από κοντά τον αγώνα του νεοφώτιστου Κόροιβου με τον Άρη. Ούτε στη Δράμα, όπου ο ΚΑΟΔ υποδέχθηκε τον Πανιώνιο. Οι δύο αυτοί αγώνες είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό και μπήκαν αμφότεροι σε μια αέναη αλυσίδα των τελευταίων δεκαετιών στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Τα παράπονα για τη διαιτησία. Δε θα εξετάσουμε το κατά πόσο έχουν δίκιο ή όχι, καθώς θα πρέπει να δούμε και να ξαναδούμε τους αγώνες για να έχουμε πλήρη εικόνα. Και παράλληλα να συνυπολογίσουμε ότι εμείς το βλέπουμε μια και δυο φορές κι ο διαιτητής πρέπει να αποφασίσει σε κλάσματα δευτερολέπτου. Άλλο στο μάτι, άλλο στην οθόνη, άλλο μέσα στο γήπεδο. Κι όποιος έχει παίξει μπάσκετ, ξέρει τι εννοούμε. Δεν είναι λοιπόν το πρέπον να ρίχνουμε έτσι εύκολα τις ευθύνες μιας ήττας – και δεν το λέμε για τον Άρη και τον Πανιώνιο, είναι γενικό το σχόλιο, απλά μας έδωσαν την αφορμή – στη διαιτησία. Είμαστε πρώτοι εμείς που καταδικάζουμε και κατακρίνουμε τις άσχημες διαιτησίες και τις κακές συμπεριφορές διαιτητών, αλλά πιστεύουμε ότι ίσως μερικές φορές την αναζητούμε την κακή διαιτησία και ως δικαιολογία. Και το κακό είναι ότι έτσι βρίσκουν και εύκολη δικαιολογία οι παίκτες για να μην προσπαθούν το ίδιο σκληρά.
Tips
·         Απ” την άλλη όμως, είναι να μην τρελαίνεσαι μ” αυτά που γίνονται. Η ΚΕΔ έβαλε στην «καραντίνα», για παράδειγμα, τον διαιτητή Φούφη επειδή διαμαρτυρήθηκε η Νέα Κηφισιά για ένα ματς που έχανε απ” τον Άρη με διαφορά που έφτασε μέχρι και 18 πόντους και τελικά το έχασε με 3.
·         Κι αμέσως η ΑΕΝΚ που έχει όλα τα καλά «όπλα» έβγαλε βίντεο και το έστειλε στην ΚΕΔ και τιμώρησε τον Φούφη. Και αν θες, φίλε, σαν να λέει, ξανακάντο σε αγώνα μας. Επίδειξη δύναμης, με λίγα λόγια.
·         Κι εμείς εδώ, όλα καλά. Δυο φορές ορίστηκε ο Καρακατσούνης στους αγώνες του Άρη αμέσως μετά το ματς «σοκ» με τον ΠΑΟΚ που δεν τελείωσε ποτέ. Άλλη επίδειξη δύναμης κι αυτή"

Άλλο Φούφης κι άλλο Καρακατσούνης... (ή άλλο πρέπει κι άλλο Πέπη...) Reviewed by THE REFEREES on 10:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.