Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι είπε χθες ο Κορομηλάς στην Κρήτη (ο Μαλαμάς πάει για διεθνής...)

Την τιμητική του είχε χθες ο Κώστας Κορομηλάς στο σεμινάριο που διοργάνωσε ο σύνδεσμος διαιτητών της Κρήτης. Δεν τον είδαν μόνο οι παράγοντες, καλαθοσφαιριστές και διαιτητές αλλά...
όλο το Αιγαίο μέσω της τηλεοπτικής κάμερας της «ΚΡΗΤΗ ΤV»: «Το μπάσκετ συνεχώς εξελίσσεται για να γίνει πιο δελεαστικό για τον κόσμο. Κάθε καινούργιο είναι δύσκολο στην αρχή λόγω της δύναμης της συνήθειας. Ο κανονισμός των 14 δευτερολέπτων μετά την επαναφορά αποτελεί τη μεγαλύτερη αλλαγή. Σιγά-σιγά θεωρώ, ωστόσο, ότι εξοικειώνονται όλοι με τους νέους κανονισμούς».
Όσον αφορά στο σεμινάριο είπε: «Πιστεύω ότι από κάθε σεμινάριο κάτι παίρνεις, αλλά δε σημαίνει ότι γίνεσαι καλύτερος χωρίς να ασχοληθείς ο ίδιος για να βελτιωθείς. Στην Κρήτη γίνεται ένα από τα καλύτερα σεμινάρια της Ελλάδας. Τα παιδιά εδώ στο νησί δουλεύουν αρκετά, αλλά πέρα από τη συλλογική προσπάθεια χρειάζεται και η ατομική. Ο καθένας να προσπαθεί να βελτιώνεται». Ο ίδιος θεωρεί ότι το επίπεδο των διαιτητών της Κρήτης είναι υψηλό, αλλά ότι «η κρίση έχει δημιουργήσει πρόβλημα στη μετακίνηση, που παλιά δεν υπήρχε. Ο εχθρός του καλού είναι, ωστόσο, το καλύτερο. Θεωρώ ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά οι Κρήτες διαιτητές είναι σε καλό δρόμο».
Τι είπε χθες ο Κορομηλάς στην Κρήτη (ο Μαλαμάς πάει για διεθνής...) Reviewed by THE REFEREES on 11:25 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.