Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ξεσκεπάζει ο Καφφές τους επικριτές του!!! (έξω οι τσάτσοι του Τάκη!!!)

Δεν μασάει τα λόγια του ο Ηλίας Καφφές και ξεσκεπάζει όλους όσοι παίζουν βρόμικο παιχνίδι στην πλάτη του!!! Επιτέλους ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ ύστερα από έξι ολόκληρα χρόνια ξεσπαθώνει και αποκαλύπτει όλα όσα άλλος δεν τόλμησε να κάνει!!! Ποιος κάνει φθηνό κουτσομπολιό και ποιος το προμηθεύει; Απλά είναι τα πράγματα... αφού οι Γκρίζοι Λύκοι σύμφωνα με τον δαιμόνιο Ηλία Καφφέ, μεταφέρουν θέματα προερχόμενα από τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ Τάκη Τσαγκρώνη! Δεν το λέει στην ανακοίνωση αλλά το είπε τις τελευταίες ημέρες σε παράγοντες της διαιτησίας. 
Δίκαια μας κατηγορεί ο Καφφές ως τσάτσους του Πατρινού, διότι έτσι είναι. Αν έτσι νομίζει... Ο γενικός γραμματέας είναι ο πληροφοριοδότης μας, αφού το πιστεύει, και αυτός που θέλει να τον αποκαθηλώσει. 
ΥΓ. Προτείνουμε πάντως, στον Ηλία Καφφέ να μιλήσει με αποδείξεις και ονόματα και όχι γενικόλογα. Ποια δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα; Ποιοι κάνουν πολιτική στην πλάτη του; Έχει συμβάλει και ο ίδιος στην τροφοδότηση των "κουτσομπολιών", όπως χαρακτηρίζει τις ειδήσεις από το χώρο της διαιτησίας; Περιμένουμε απαντήσεις...    
Ξεσκεπάζει ο Καφφές τους επικριτές του!!! (έξω οι τσάτσοι του Τάκη!!!) Reviewed by THE REFEREES on 11:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.