Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έκτακτο: Αποτινάζει το ...σατανικό νομοσχέδιο η ΟΔΚΕ (στις 6 Δεκεμβρίου, στις 6.06 μπρρρ...)

Το ...μπαλάκι στους συνδέσμους έστειλε σήμερα η διοίκηση της ΟΔΚΕ. Παρ' ότι ο Ηλίας Καφφές συμπεριέλαβε εντός αθλητικού νομοσχεδίου, το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία της διαβούλευσης, παρατηρήσεις στον τομέα της διαιτησίας, εν τούτοις, λόγω του θορύβου που έχει προκαλέσει η ανάμιξή του...
αποφάσισε να ζητήσει την άποψη των συνδέσμων, ώστε το προσεχές Σάββατο κατά τη διάρκεια του συμβουλίου να πάρει την τελική απόφαση.
Αν δεν το καταλάβατε, δηλαδή, η διοίκηση της ΟΔΚΕ πετάει το ...μπαλάκι στους προέδρους των συνδέσμων, προκειμένου να αποτινάξει οποιαδήποτε ευθύνη από πάνω της. Ο Ηλίας Καφφές νοιώθει στριμωγμένος γι' αυτό και προσπαθεί να ρίξει την μπάλα σε άλλο γήπεδο.
Σήμερα λοιπόν, έστειλε στους προέδρους των συνδέσμων την εξής επιστολή:
"Ενόψει της συζήτησης - διαβούλευσης  για το νέο Αθλητικό Νόμο , το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ θα συνεδριάσει το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου προκειμένου να καταρτίσει τις προτάσεις του.
Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε πολύ το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 4/12/2014 να μας αποστείλετε και τις δικές σας σκέψεις και προτάσεις".

Έκτακτο: Αποτινάζει το ...σατανικό νομοσχέδιο η ΟΔΚΕ (στις 6 Δεκεμβρίου, στις 6.06 μπρρρ...) Reviewed by THE REFEREES on 6:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.