Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικό: Μυστική συνάντηση διαιτητών στο καφέ του Αναστόπουλου για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ (όλο το παρασκήνιο...)

Χθες έγινε μια συνάντηση διαιτητών στο καφέ του Παναγιώτη Αναστόπουλου για την αντιμετώπιση του θέματος που προέκυψε με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Δυσαρεστημένοι είναι οι ρέφερις γι' αυτό και αποφάσισαν να συγκεντρωθούν και να μιλήσουν για το πως θα αντιδράσουν... Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος επικοινώνησε...
το μεσημέρι με τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ Ηλία Καφφέ, ο οποίος τον προέτρεψε να μιλήσει με όλους τους διαιτητές και να βγάλουν ανακοίνωση αυτοί και όχι η ΟΔΚΕ ή η ΚΕΔ. "Πάρτε το παιχνίδι πάνω σας" είπε ο Λαρισαίος παράγοντας και ο διεθνής διαιτητής, ο οποίος ήταν αυτός που διέκοψε το ματς του Άρη με τον ΠΑΟΚ, πήρε τηλέφωνο πολλούς διεθνείς και μη συναδέλφους του ώστε να τους μεταφέρει την ιδέα του προέδρου της ΟΔΚΕ. Τελικά, όσοι μπορούσαν έδωσαν ραντεβού στο ΜπούκαΜπαρ του Αναστόπουλου και συζήτησαν για πιθανές αντιδράσεις.
Το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό, αφού η πλειοψηφία των ρέφερις δεν θέλουν να εμπλακούν μέσω ανακοινώσεως. Υπάρχει άλλωστε, το συνδικαλιστικό τους όργανο, η ΟΔΚΕ, που έπρεπε να αντιδράσει. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο διεθνής διαιτητής επικοινώνησε με τον Ηλία Καφφέ, στον οποίο είπε τα καθέκαστα και την άρνηση των συναδέλφων του να εμπλακούν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Και μεταξύ μας, σωστά έπραξαν.
Με ...κρύα καρδιά ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ συνέταξε τη μαλθακή αυτή ανακοίνωση, για την οποία ...γέλαγαν χθες το βράδυ όλοι οι διαιτητές. Διότι, ο Καφφές ζητούσε επίμονα από τους διαιτητές ν' αντιδράσουν έντονα για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και η ΟΔΚΕ συνέταξε μια ανακοίνωση - νεροζούμι!!!     
Αποκλειστικό: Μυστική συνάντηση διαιτητών στο καφέ του Αναστόπουλου για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ (όλο το παρασκήνιο...) Reviewed by THE REFEREES on 10:53 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.