Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τέτοια τούμπα από την ΟΔΚΕ θα τη ζήλευε και ο Ρήγας!!!(άντε γεια...)

Η κυβίστηση του προέδρου και του γενικού γραμματέα της ΟΔΚΕ ήταν μεγάλη στο χθεσινό συμβούλιο και σίγουρα, έχει φέρει δυσαρέσκεια στους περισσότερους συνδέσμους. Διότι, αν έπεφταν στην παγίδα να στείλουν τις προτάσεις τους, όπως τους ζήτησε η διοίκηση της ομοσπονδίας, τώρα θα βρισκόντουσαν στο στόχαστρο. Περισσότερο τσαντίστηκαν που...
ο Λιάκος θα πάρει πίσω με ανακοίνωση όλα όσα έλεγε τόσα χρόνια!!!
Κυρίως, θα πάρει πίσω το θέμα με τους συγγενείς - διαιτητές των μελών της ΟΔΚΕ και τις δύο θητείες των μελών του συμβουλίου που ζητούσε επιμόνως. Αυτά υποστήριζε όλα αυτά τα χρόνια και τώρα, κάνει μεταβολή μόνο και μόνο για να μη χάσει την καρέκλα του!!!
Το πρώτο πράγμα που είπαν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας στο συμβούλιο είναι ότι διαφωνούν σφόδρα με τις δύο θητείες στα συμβούλια και στο ασυμβίβαστο μεταξύ μέλους της ΚΕΔ και συγγενικού του προσώπου διαιτητή. Δηλαδή, στο αν επιτρέπεται στους Συμεωνίδη, Πιτσίλκα, Κουκουλεκίδη, Μπακάλη να μπουν στην ΚΕΔ ή όχι. Τα "μάζεψε" άρον - άρον το διοικητικό δίδυμο της ομοσπονδίας για δύο λόγους:

  1. Το υπό διαβούλευση αθλητικό νομοσχέδιο δεν "περνάει" με τίποτα λόγω και της έντονης διαφωνίας των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. 
  2. Ο Βασιλακόπουλος έχει τσαντιστεί τόσο από τις "υπόγειες" ενέργειες των δύο μελών του συμβουλίου, που δεν θέλει με τίποτα να συναντηθεί με τον Λιάκο. "Ό,τι θέλει να πει θα μεταφέρεται μέσω Τσαγκρώνη. Τέλος..." είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΟΚ. Όπως φαίνεται η καλύτερη και πιο αξιοπρεπή λύση για το δίδυμο είναι η παραίτησή τους από την ΟΔΚΕ. Αλλά θα επανέλθουμε σύντομα...    
Τέτοια τούμπα από την ΟΔΚΕ θα τη ζήλευε και ο Ρήγας!!!(άντε γεια...) Reviewed by THE REFEREES on 5:34 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.