Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η αντίδραση των συνδέσμων στην πρόσκληση της ΟΔΚΕ για το αθλητικό νομοσχέδιο (τι -δεν- απάντησαν...)

Η διοίκηση της ΟΔΚΕ απέστειλε έγγραφο, όπως αποκάλυψαν οι Γκρίζοι Λύκοι, για την κατάθεση προτάσεων από πλευράς των συνδέσμων για το υπό διαβούλευση αθλητικό νομοσχέδιο. Κοινώς, ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ...
έδωσε "βήμα" στους συνδέσμους προκειμένου να του απαντήσουν αν συμφωνούν με το νομοσχέδιο ή όχι! Κι αν δε συμφωνούν, ποιες είναι προτάσεις τους!!!
Υποκαθιστά δηλαδή, από τη μία την ΕΟΚ, την υπερκείμενη αρχή και από την άλλη, στοχοποιεί ενδεχόμενα τους συνδέσμους. Για σκεφτείτε δηλαδή, ένας πρόεδρος συνδέσμου να στείλει ότι συμφωνεί απόλυτα με το νομοσχέδιο, τι έχει να συμβεί... Ή κάποιος άλλος να καταθέσει τις προτάσεις του, οι οποίες όμως θα έρχονται σε αντίθεση με την ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης... "Βορά" στους Βασιλακόπουλο και Τσαγκρώνη στέλνει σε μια τέτοια περίπτωση τους παράγοντες της διαιτησίας ο πρόεδρος των παλαιμάχων αθλητών στίβου Λάρισας!
Γι' αυτό και πολλοί σύνδεσμοι θ' αποφύγουν να στείλουν έγγραφο με τις προτάσεις τους, διότι ενδέχεται να βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα. Πολύ περισσότεροι οι μεγάλοι, οι οποίοι ξέρουν ν' αποφεύγουν τις κακοτοπιές.     
Η αντίδραση των συνδέσμων στην πρόσκληση της ΟΔΚΕ για το αθλητικό νομοσχέδιο (τι -δεν- απάντησαν...) Reviewed by THE REFEREES on 4:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.