Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Λάβρος ο Κορομηλάς κατά Κηφισιάς: "Πες τον μ@λ@κ@ τον πρόεδρο σου ότι την επόμενη φορά θα φάει μπουνίδι!!!" (τι είπε στον άναυδο Καρβέλα)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στην ΚΕΔ, όπου ο Κώστας Κορομηλάς την "έπεσε" χοντρά στον πρόεδρο της Νέας Κηφισιάς μπροστά σε όλους τους εκπροσώπους των συλλόγων!!! "Πες τον μ@λ@κ@ τον πρόεδρό σου ότι την επόμενη φορά που θα έχει τέτοια συμπεριφορά θα φάει μπουνιές από μένα!!!" είπε έξαλλος στον μάνατζερ Δημήτρη Καρβέλα ο Κώστας Κορομηλάς και συνέχισε...
"Ήταν απαράδεκτος..." Τι είχε συμβεί;
Πριν την έναρξη του αγώνα στο ματς Τρίκαλα - Κηφισιά ένας θεατής έπαθε επιληψία και έβγαζε αίμα από το στόμα... Επικράτησε ένας γενικός χαμός στις εξέδρες, αφού άπαντες αναζητούσαν ένα γιατρό ώστε να θέσει υπό έλεγχο τη σοβαρη κατάσταση της υγείας του φιλάθλου. Μέσα στο πλήθος ήταν και ο Κώστας Κορομηλάς, που είχε πάθει ένα σοκ και προσπαθούσε να βρει γιατρό.
Την κρίσιμη εκείνη ώρα, ο πρόεδρος της Κηφισιάς απαθής, σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, ζητούσε επίμονα να ξεκινήσει το παιχνίδι. Ακόμα και οι συνεργάτες του τού έλεγαν να ηρεμήσει, αλλά αυτός επέμενε και φώναζε: "Άντε να ξεκινήσει το ματς..."
Τότε ο Κορομηλάς του έριξε αρκετά... γαλλικά και δημιουργήθηκε επεισόδιο, ενώ σήμερα είδαμε το δεύτερο μέρος. Εμφανώς εκνευρισμένος το μέλος της ΚΕΔ τα "έριχνε" στον Καρβέλα για τη συμπεριφορά του εργοδότη του!!!
Η παρέμβαση του Νίκου Ζαβλανού ηρέμησε την κατάσταση: "Κώστα, μη λες τετοια πράγματα. Δεν πρέπει να μιλάμε τόσο απαξιωτικά για προέδρους. Σταμάτα..."

Λάβρος ο Κορομηλάς κατά Κηφισιάς: "Πες τον μ@λ@κ@ τον πρόεδρο σου ότι την επόμενη φορά θα φάει μπουνίδι!!!" (τι είπε στον άναυδο Καρβέλα) Reviewed by THE REFEREES on 6:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.