Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ζητάει τώρα και τα ...ρέστα ο πρόεδρος - χούλιγκαν!!! ("Παραπονέθηκα ήρεμα στον Αναγνώστου..." ανέφερε και μας τρέλανε)

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Αναγνώστου, εξέδωσε ο Κεραυνός Αιγίου!!!
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Α.Γ.Σ. Κεραυνός Αιγίου καταδικάζει την διαιτησία του Αναγνώστου στο παιχνίδι μπάσκετ, στις 7-12-2014 στο κλειστό Αιγίου με τον Εσπερο Α.Ο.Π.Α., ο οποίος με τα απαράδεκτα και καθοριστικά σφυρίγματα του, τα οποία ήσαν εντελώς αψυχολόγητα και (σφαγιαστικά) καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα και ιδιαίτερα στο τέλος του, απέδειξε ότι ήταν προκατειλημμένος και αποφασισμένος να ηττηθεί η ομάδα μας. Στην διάθεση των φιλάθλων και υπευθύνων αρχών υπάρχει βίντεο όλου του αγώνα αλλά και των τηλεοπτικών σταθμών που κάλυψαν το παιχνίδι που αποδεικνύει τις βάσιμες απόψεις μας.
Το γεγονός της κακής διαιτησίας, αλλά της προκλητικής και απαράδεκτης συμπεριφοράς του προς την διοίκηση της ομάδας που παραπονέθηκε κόσμια και εύλογα μετά την λήξη του αγώνα συνετέλεσε να οξυνθούν τα πνεύματα .
Το γεγονός ότι ποινικοποιήθηκαν με μηνύσεις οι εύλογες και δίκαιες διαμαρτυρίες μας, αλλά και αναφέροντας ψευδή και αναληθή στοιχεία στο φύλλο αγώνα καταδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό την ακαταλληλότητα του κυρίου Αναγνώστου να διευθύνει στο μέλλον αγώνες μπάσκετ ,το αποτέλεσμα ενός αγώνα θα πρέπει να κρίνεται μόνο από τους αγωνιζομένους αντιπάλους. Επιφυλασσόμαστε για τις νόμιμες ενέργειες μας για την απαράδεκτη αυτή διαιτησία…».
Ζητάει τώρα και τα ...ρέστα ο πρόεδρος - χούλιγκαν!!! ("Παραπονέθηκα ήρεμα στον Αναγνώστου..." ανέφερε και μας τρέλανε) Reviewed by THE REFEREES on 7:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.