Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Καρφιά" Βασιλακόπουλου για τις προτάσεις του Καφφέ!!! (δύο σειρές τους χώριζαν στο ΚΚΕ...)

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και έδωσε το παρών. Αναφέρθηκε μάλιστα στο αθλητικό νομοσχέδιο και έριξε τα "καρφιά" του. Ιδιαίτερα στον τομέα που έχει αναμιχθεί και ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ!!!

Επισήμως ο Καφφές είπε ότι έστειλε τις προτάσεις του για την καταπολέμηση της βίας, τομέα που μίλησε ο Βασιλακόπουλος. "Βάζεις τα άρθρα για την βία σε ένα αθλητικό νομοσχέδιο" είπε: "Προσβάλεις τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός δεν παράγει βία. Το νομοσχέδιο θα πρέπει να αποσυρθεί και θα πρέπει να συζητήσουμε για μια άλλη πορεία χωρίς να μπούμε σε αναλύσεις για τα άρθρα που τυγχάνει να μην ευνοούν τον ένα ή τον άλλο. Εχουμε μια αθλητική νομοθεσία με 650 σελίδες θα προσθέσουμε κι άλλες. Για ποιόν λόγο. Τι καλύπτει; Τι ρυθμίζει; Τι επικαιροποιεί; Υπάρχουν άρθρα για το οικονομικά προβλήματα στον αθλητισμό όταν η λύση για το θέμα είναι γνωστό πως πρέπει να εφαρμοστούν συγκεκριμένες πολιτικές για τον αθλητισμό και να υπάρχει ποσοστιαία εμφάνιση του αθλητισμού στον κρατικό προυπολογισμό".
"Καρφιά" Βασιλακόπουλου για τις προτάσεις του Καφφέ!!! (δύο σειρές τους χώριζαν στο ΚΚΕ...) Reviewed by THE REFEREES on 10:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.