Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Βασίλη, πίστεψε ότι θα είναι ένα κακό όνειρο (και θα είναι...)

Για να ξεκαθαρίσουμε, ανακοίνωση για τον Βασίλη Πιτσίλκα δεν πρόκειται να βάλουμε, αν και είναι ευχάριστο να υπάρχει κινητοποίηση. Όμως θα αναρτήσουμε μόνο μία και μόνο για ειδικούς λόγους...Είναι προσωπική ανακοίνωση και συγκεκριμένα από την πρόεδρο του συνδέσμου κριτών Αττικής Τάνια Μερίκα, η οποία έζησε παρόμοια κατάσταση πριν από κάποια χρόνια και γνωρίζει. Ξέρει ότι θα αποτελέσει ένα κακό όνειρο. Γι' αυτό το λόγο και τη βάζουμε. Τούτες τις ώρες δεν χρειάζονται λόγια αλλά να ενωθούν οι προσευχές μας...  
Συγκλονιστικές μνήμες, δυνατός πόνος, ατέλειωτες ώρες προσμονής για μια αισιόδοξη είδηση. Όλα τούτα ήρθαν στην επιφάνεια των αισθήσεων και του νου μου όταν άκουσα την είδηση του ατυχήματος του Βασίλη Πιτσίλκα.
Δύσκολες στιγμές. Στιγμές αγωνίας και απόγνωσης. Στιγμές που χιλιάδες ερωτηματικά σε βασανίζουν.
Τούτες τις ώρες τα λόγια γίνονται μικρά και ανούσια. Ευχές, μόνο ευχές χρειάζονται και η επόμενη ημέρα θα είναι σίγουρα καλύτερη. Πιο αισιόδοξη, περισσότερο καθαρή. Θα είναι πραγματικά χαρούμενη!!!
Βασίλη, πίστεψε ότι στο τέλος όλα τούτα θα είναι ένα κακό όνειρο.
Νίκο, ξέρω αυτό που περνάς ,το έζησα και εγώ. Δεν είναι εύκολο, είναι ανάγκη όμως να είσαι αισιόδοξος γιατί μπορείς να τον βλέπεις να το αντιμετωπίζει θετικά και αυτό είναι ίσως το πιο αισιόδοξο μήνυμα.
Εκφράζοντας τα συναισθήματα του συνόλου των κριτών της Αττικής σας στέλνω την αγάπη μας και τις ευχές μας ώστε να ξεχαστούν γρήγορα όλα όσα τώρα σας θλίβουν. 
Βασίλη, πίστεψε ότι θα είναι ένα κακό όνειρο (και θα είναι...) Reviewed by THE REFEREES on 8:31 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.