Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κεραμίδα στο κεφάλι!!! Σύνδεσμος με επιστολή του ψέγει τον Καφφέ και τον προτρέπει: "Αφού είσαι "σοφός", πες μας τις απόψεις σου για το νομοσχέδιο..."

Νάτα μας... Σύνδεσμος διαιτητών με επιστολή, που κοινοποίησε πριν από λίγη ώρα σε όλους τους συναδέλφους του, ψέγει τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ Ηλία Καφφέ για το γεγονός ότι καθυστέρησε να στείλει την επιστολή για το νομοσχέδιο (δείτε εδώ), που όπως αναφέρει, προσδίδει "αίσθηση πανικού"!!! Και κυρίως, ότι δεν τους ενημέρωσε για το τι περιλαμβάνει το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο!!! Του λέει λοιπόν, το εξής απλό...

"Πες μας τις προτάσεις σου, αφού έχεις μελετήσει ενδελεχώς το αθλητικό νομοσχέδιο και στη συνέχεια θα σου πούμε και εμείς". Απόλυτα λογική είναι η επιθυμία της διοίκησης του συνδέσμου Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, διότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ενημέρωση. Ούτε για τότε που πήγαινε στον Γιάννη Ανδριανό και του κατέθετε τις προτάσεις του, ούτε τώρα για το τι αναφέρει το νομοσχέδιο, ούτε καν για τη φορολόγηση των διαιτητών που αποκαλύψαμε σήμερα (δείτε εδώ). Τους έχει αφήσει μέχρι σήμερα στο σκοτάδι και ξαφνικά τους ζητάει να στείλουν μέσα σε τρεις ημέρες τις προτάσεις τους. Εδώ ο Ηλίας Καφφές έκανε καμιά 60αρια συναντήσεις με τον Ανδριανό για τις προτάσεις του και περιμένει από τους παράγοντες των συνδέσμων να μελετήσουν το νομοσχέδιο και να φτιάξουν προτάσεις σε τρεις ημέρες... Γίνεται; Για τα μάτια του κόσμου είναι η επιστολή κι αυτό φαίνεται.
Η επιστολή του συνδέσμου Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας αναφέρει:
"Κύριε Πρόεδρε, Θεωρούμε πολύ σωστή την κίνηση της Ομοσπονδίας μας, αλλά πάρα πολύ αργοπορημένη με τα χρονικά περιθώρια πού μας γνωστοποιείτε να προσδίδουν την αίσθηση πανικού. Θα θέλαμε πάρα πολύ να συμβάλουμε σε αυτήν την προσπάθεια σας αλλά δεν έχουμε έως τώρα καμία επίσημη ενημέρωση από την Ομοσπονδία μας τόσο για το τι εμπεριέχει το προσχέδιο του νόμου όσο και για τις προτάσεις της ΟΔΚΕ για να τις επεξεργαστούμε και να τις απαντήσουμε. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τα παραπάνω και κυρίως για τις θέσεις της Ομοσπονδίας ώστε να μπορέσουμε να τοποθετηθούμε .  
Κεραμίδα στο κεφάλι!!! Σύνδεσμος με επιστολή του ψέγει τον Καφφέ και τον προτρέπει: "Αφού είσαι "σοφός", πες μας τις απόψεις σου για το νομοσχέδιο..." Reviewed by THE REFEREES on 8:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.