Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απήγγειλε τα ...ποιήματά του στέλεχος της διαιτησίας (ξεσάλωσε σήμερα)

Θέλει, ρε παιδί μου να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει... Ξεσάλωσε σήμερα κορυφαίο στέλεχος της διαιτησίας!!! Εκεί που ήταν στα "μαύρα πανιά" και δεν τον κουνούσε τίποτα από την πόλη του, τώρα, άρχισε να το ρίχνει πολύ έξω... Πήρε λοιπόν, το μικρόφωνο μέσα από τα χέρια του τιμώμενου προσώπου, ο οποίος δειλά - δειλά πήγαινε για να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για την τιμή που του έκαναν, και έβγαλε λόγο. Δεν κάνουμε πλάκα τώρα...
Ο Ηλίας Καφφές ήταν ο πρώτος και μοναδικός παράγοντας σήμερα στην ΕΣΚΑΝΑ που άρπαξε το μικρόφωνο και έβγαλε λόγο καλεσμένους, παρ' ότι έδινε πλακέτα!!! Ξεσάλωσε σήμερα ο Λαρισαίος, αφού έπαιζε "εντός έδρας" λόγω της παρουσίας του φίλου και συντοπίτη Γιάννη Παλλάτου στην προεδρία της Ένωσης.
Παραμέρισε με γρήγορο βήμα το τιμώμενο πρόσωπο, στο οποίο είχε παραδώσει την πλακέτα, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε ν' απαγγέλει τα ποιήματά του... Από τις 6 του μήνα είχε να μιλήσει σε δημόσιους χώρους και σήμερα ήταν η μεγάλη ευκαιρία. Τώρα το τι είπε θα τα γράψουμε οσονούπω,..      
Απήγγειλε τα ...ποιήματά του στέλεχος της διαιτησίας (ξεσάλωσε σήμερα) Reviewed by THE REFEREES on 4:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.