Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έφεξε... σε μεγάλο σύνδεσμο διαιτησίας! (κάλεσαν να τιμήσουν τον μπόμπιρα που βλέπετε στη φωτογραφία...)

Είναι να μην σου ...κάτσει. Και σε μεγάλο σύνδεσμο διαιτησίας θα ...κάτσει με την κίνηση που έκαναν. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει ο σύνδεσμος διαιτητών...

της Αττικής θα τιμήσει τους Βασίλη Κικίλια και Ανδρέα Λοβέρδο και ο πρώτος είναι το πιο συζητημένο πρόσωπο λόγω της σύλληψης Ξηρού. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι στα "πάνω" του και μην εκπλαγείτε αν στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του συνδέσμου έρθουν και κάμερες. "Ο αγώνας ενάντια στην τρομοκρατία είναι διαρκής και επίπονος. Είμαστε ασφαλείς και αυτό ενδυναμώνει την σταθερότητα που όλοι θέλουμε και που είναι απαραίτητη για την χώρα", δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.
Όταν ερωτήθηκε ο κ. Κικίλιας για τις φωνές που κάνουν λόγο για σύλληψη με προεκλογικές σκοπιμότητες, ανέφερε πως "στη διάρκεια αυτών των 8 μηνών συνελήφθη ο τρομοκράτης Μαζιώτης, έγινε αποτροπή πολύ σοβαρής τρομοκρατικής ενέργειας με σύλληψη τρομοκράτη Σταμπούλου και συνελήφθη ο τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός" και συμπλήρωσε "Υπό καμία συνθήκη μπορούν αυτές οι επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. να μπουν υπό πρίσμα μικροπολιτικό, προεκλογικό, μετεκλογικό. Θα ήθελα να παρακαλέσω όπως οκτώ μήνες λειτουργούμε θεσμικά στο υπουργείο, έτσι θεσμικά, συντεταγμένα να κάνουμε και την ολοκλήρωση αυτής της θητείας μέχρι τις εκλογές".
ΥΓ1.Όπως καταλάβατε ο μπόμπιρας στη φωτογραφία είναι ο Βασίλης Κικίλιας, μαζί με την αδελφή του...
ΥΓ2.  Ο ΣΕΔΚΑ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει την ετήσια κοπή πίτας στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο NOVOTEL Μιχαήλ Βόδα 4-6, τη Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 12.00. Όπως κάθε χρόνο η γιορτή είναι αφιερωμένη στα παιδιά των μελών του ΣΕΔΚΑ. Το ξενοδοχείο NOVOTEL βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην πλατεία Ομόνοιας κοντά στη στάση του metro Σταθμός Λαρίσης.
Έφεξε... σε μεγάλο σύνδεσμο διαιτησίας! (κάλεσαν να τιμήσουν τον μπόμπιρα που βλέπετε στη φωτογραφία...) Reviewed by THE REFEREES on 7:03 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.