Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλοι ήταν στην πίτα της ΕΣΚΑ (και ο χώρος της διαιτησίας...)

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου “ΔΑΪΣ” των εκπαιδευτηρίων Δούκα, όπου φιλοξενήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΣΚΑ, το βράδυ της Δευτέρας. Μεταξύ των καλεσμένων ξεχώρισε ο Νίκος Ζαβλανός...
και ο Βασίλης Αφεντουλίδης, ο οποίος τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του. Στην παρουσίαση έδωσε το παρών η διεθνής μπασκετμπολίστρια Κατερίνα Σωτηρίου, καθώς και οι
Αηδόνης Χρηστος (Ανεξάρτητος Βουλευτης και υποψήφιος Βουλευτης Α’ Aθηνών με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών), Καρχιμάκης Μιχάλης (Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών), Κακλαμάνης Απόστολος (Βουλευτής, πρώην Πρόεδρος βουλής), Βασιλακόπουλος Γεώργιος (Πρόεδρος ΕΟΚ), Γολέμης Άρης (Αντιπρόεδρος ΕΟΚ), Κουλοσουσας Σωτήρης (Ειδικός Γραμματεάς ΕΟΚ), Θεοδωρόπουλος Θανάσης (Γενικός Διευθυντής Κοινοβουλευτικού Έργου Βουλής και Μέλος ΔΣ ΕΟΚ), Παλλάτος Γιάννης (Πρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ), Μακρής Γιάννης (Αντιπρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ), Λευτέρης Ντίνος (Αντιπρόεδρος ΟΔΚΕ), Νταβαρης Παναγιώτης (ΓΓ ΣΕΔΚΑ), Μερικα Τάνια (Πρόεδρος Κριτών Αττικής), Αναστασόπουλος Τάσος (Αντιπρόεδρος Κριτών Αττικής)Κυριακόπουλος Δημήτριος (Υποψήφιος βουλευτης Α’ Πειραιά με το Ποτάμι), Λεάνης Μιχάλης (Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιά με το ΚΚΕ) και Λιάπης Θοδωρής (Υπεύθυνος Αθλητισμού ΚΚΕ).
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρη Μπασούρη άνοιξε την εκδήλωση απευθύνοντας χαιρετισμό:
“Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Α. σας καλωσορίζω στην αποψινή μας και καθιερωμένη πλέον γιορτή της Ένωσης μας αλλά και του μπασκετικού κόσμου της ευρύτερης περιοχής της Αττικής. Εύχομαι σε όλους τους παρευρισκόμενους που τιμούν με την παρουσία τους με την κάθε ιδιότητα που φέρουν, την ετήσια γιορταστική εκδήλωσή της αθλητικής μας κοινωνίας, της μεγαλύτερης όχι μόνο του αθλήματός μας αλλά του ελληνικού αθλητισμού, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΤΟ 2015.
Είμαστε και πάλι μαζί σε μια εκδήλωση στην οποία αναδεικνύεται η ενότητα του χώρου μας και η αγάπη μας για το εθνικό μας άθλημα το αμέριστο ενδιαφέρον μας για την νεολαία που απαρτίζει το δυναμικό παρόν και μέλλον των σωματείων μας και η κοινή μας θέληση να προσφέρουμε κάτι σημαντικό στον κοινωνικό μας περίγυρο.
Στην ετήσια αυτή γιορτή μας, είμαστε όλοι συμμέτοχοι και συνδιοργανωτές και οι κοινοί μας στόχοι ενισχύουν και προωθούν το άθλημά μας και μάλιστα σε μία ιδιαίτερης σημασίας περίοδο για την χώρα μας και την κοινωνία και φυσικά για τον αθλητισμό.
Σήμερα λοιπόν γιορτάζουμε, παραμερίζοντας για λίγο τις δικαιολογημένες ανησυχίες μας και εκφράζουμε την αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο αύριο για τα σωματεία μας, τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές και κριτές και κατά συνέπεια για το αγαπημένο μας άθλημα.
Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο, που έχει καταφέρει να κρατήσει το Ελληνικό Μπάσκετ σε τόσο υψηλό επίπεδο το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι κατάφερε να μην μας αγγίξει η κρίση, όταν Ομοσπονδίες καταργούνται και αθλήματα εξαφανίζονται και βεβαίως τους συνεργάτες του στην Ομοσπονδία, που είναι δίπλα του σε αυτή την προσπάθεια.
Να ευχαριστήσω επίσης την Κ.Ε.Δ. Ε.Ο.Κ. για την άριστη συνεργασία με την Ένωση μας. Τον Σύνδεσμο των Διαιτητών της Αττικής δηλαδή τον Σύνδεσμό μας που καλύπτει τα παιχνίδια της ΄Ενωσης μας και ένα μεγάλο μέρος των αγώνων της ΕΣΚΑΝΑ.
Να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον Σύνδεσμο Κριτών Αττικής, διότι με ελάχιστα χρήματα βρίσκονται στην ώρα τους στα γήπεδα και καλύπτουν αγώνες από το Λαύριο έως τον Ωρωπό. Δεν θα ξεχάσω την Κ.Ε.Δ. της ΕΣΚΑ που κάνει εξαιρετικό έργο.
Άφησα τελευταίους τους συνεργάτες μου, γιατί αυτή η διοίκηση τους υπαλλήλους της ΕΣΚΑ τους θεωρεί συνεργάτες οι οποίοι αγαπούν, στηρίζουν, καλύπτουν με τις γνώσεις τους 12.000 αγώνες της ΄Ενωσης μας χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Για τους συνεργάτες μου στο διοικητικό συμβούλιο, δεν έχω να πω κάτι, δεδομένου ότι είναι υποχρέωσή μας να είμαστε όλοι έτοιμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο Αθηναϊκό Μπάσκετ.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω από όλους και όλα, τους παράγοντες των σωματείων της Αττικής από τον Πρόεδρο μέχρι τον νεώτερο παράγοντα του Διοικητικού Συμβουλίου του κάθε σωματείου μας.
Και για να γίνω πιο σαφής, παρακαλώ προσέξτε με, σας επισημαίνω ότι η αγωνιστική περίοδος που διανύουμε είναι η χειρότερη οικονομικά περίοδος της τελευταίας 25ετίας…
Στην αρχή της περιόδου σε συνεχείς συγκεντρώσεις, τους έθετα το οικονομικό πρόβλημα που θα αντιμετωπίζαμε και προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις. Όλοι τους οι παράγοντες γενναία, λεβέντικα, χωρίς μεμψιμοιρίες και γκρίνιες, μου υπέδειξαν διάφορους οικονομικούς τρόπους.
Τους ακολουθήσαμε, τους ενστερνίστηκε και η Ομοσπονδίας μας και διασώσαμε το Αθηναϊκό Μπάσκετ από οικονομικό μαρασμό. Και μετά από αυτό ακολούθησαν και όλες οι άλλες ενώσεις γιατί οι παράγοντες του Αθηναϊκού Μπάσκετ είναι πρωτοπόροι, ρηξικέλευθοι και προηγούνται των γεγονότων.
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ”.
Τιμητική πλακέτα παρέλαβαν οι Κωνσταντίνα Ζαχαροπούλου (Πρόεδρος ιδρύματος με παιδιά νοητικής στέρησης – Σωματείο “Αλκυόνη”), Γιάννης Βασιλόπουλος (Πρόεδρος ΑΣ. Αναγέννηση Πετραλώνων), Νίκος Αναστασόπουλος (Παράγοντας ΓΣ Περιστερίου), Κώστας Ζαχαρόπουλος (Παράγοντας ΑΟ Αιγάλεω), Ηλίας Καλφάκος (Παράγοντας ΑΟ Παγκρατίου), Κώστας Τσόκος (Παράγοντας ΛΦΜ Αχαρνής), Βασίλης Αφεντουλίδης (Διαιτητής), Ντάσης Παναγιώτης (αθλητής ΓΣ Κορωπίου), Πέτρος Αναγνωστόπουλος (καλύτερος προπονητής Α’ κατηγορίας Γυναικών 2013-14), Γιάννης Παύλος (καλύτερος προπονητής Α’ κατηγορίας Ανδρών 2013-14), Νίκος Μακρής (καλύτερος Αθλητής Α’ κατηγορίας Ανδρών 2013-14), Στέλλα Φουράκη (καλύτερη αθλήτρια Α’ κατηγορίας Γυναικών 2013-14).

Όλοι ήταν στην πίτα της ΕΣΚΑ (και ο χώρος της διαιτησίας...) Reviewed by THE REFEREES on 5:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.