Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Video-σοκ!!! Όλη η αλήθεια για το επεισόδιο εις βάρος διαιτητού περιφερειακού συνδέσμου... (νέα μεγάλη αποκάλυψη των Γκρίζων Λύκων)

Οι Γκρίζοι Λύκοι σας αποκαλύπτουν με ντοκουμέντα το επεισόδιο που έγινε το καλοκαίρι στη Χαλκίδα, με πρωταγωνιστή τον διαιτητή του συνδέσμου Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Σπυρόπουλο και τον πατέρα ενός παίκτη. Όπως θα δείτε στο βίντεο προσεκτικά ο διαιτητής είχε συνομιλία με τον Γιώργο Μπλέτσα που καθόταν στην πάνω πλευρά της εξέδρας...
πριν την έναρξη του δεύτερου ματς ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε με γοργό ρυθμό προς τη αριστερή πλευρά του γηπέδου. Σίγουρα προκλήθηκε επεισόδιο από τη συγκεκριμένη πλευρά, στην οποία γύρισαν οι παρευρισκόμενοι ενώ βλέπετε έναν ακόμα θεατή, που φέρεται να είναι ο αδελφός του πατέρα, να έχει έντονο διάλογο με τον διαιτητή χωρίς όμως να υπάρχει σωματική επαφή.
Για να θυμηθούμε τι συνέβη και τι έγραψαν οι Γκρίζοι Λύκοι το καλοκαίρι, το επεισόδιο συνέβη κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ των παιδικών ομάδων Τιτάνες Δράμας - Ίκαρος στο κλειστό της Κανήθου. Ο πατέρας ενός νεαρού μπασκετμπολίστα επιτέθηκε στον Σπυρόπουλο αλλά όπως φαίνεται δεν κτυπήθηκε με μπουνιές, όμως έπεσε μαζί με τον παράγοντα του Ικάρου προφανώς από σπρώξιμο ή λάθος εκτίμηση! Γι' αυτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Στο γήπεδο έσπευσαν άμεσα και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι συνέλαβαν τον... οξύθυμο γονιό, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του το θύμα.
ΥΓ1. Θα έχουμε κι άλλο ρεπορτάζ για το θέμα...
ΥΓ2. Την Τετάρτη έχει κληθεί σε απολογία ο πατέρας του παίκτη.
ΥΓ3. Κατακριτέο το επεισόδιο εις βάρος του Σπυρόπουλου και πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις. Ό,τι και να συνέβη δεν έπρεπε να υπάρξει τέτοια συμπεριφορά.
ΥΓ. Αναμένουμε και τις όποιες απαντήσεις από την πλευρά του πατέρα, τις οποίες και θα δημοσιεύσουμε τάχιστα. Αν ευθύνεται και ο ρέφερι, συμφωνούμε απόλυτα ότι πρέπει να τιμωρηθεί.
Video-σοκ!!! Όλη η αλήθεια για το επεισόδιο εις βάρος διαιτητού περιφερειακού συνδέσμου... (νέα μεγάλη αποκάλυψη των Γκρίζων Λύκων) Reviewed by THE REFEREES on 11:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.