Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Με ...ρόπαλα πολεμούν οι διαιτητές!!! (που είναι ο ΕΣΑΚΕ οεο;)

Κατάντια... Έχουν γίνει τόσα και τόσα στο πρωτάθλημα της Α1 και ο ΕΣΑΚΕ το ...βιολί του. "Δεν έχουμε χρήματα για instant replay αναφέρει ο Γιώργος Χαλβατζάκης αλλά είναι μεγάλο του λάθος να επιμένει. Διαπιστώνουμε ότι αν υπήρχε και θα λυνόντουσαν προβλήματα και οι ομάδες δεν θα έχαναν τα ματς στα χαρτιά, όπως ο Κολοσσός...
Αλλά και τα μέλη της ΚΕΔ δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θέλουν. Από τη μια γκρινιάζουν λόγω απουσίας του instant replay και από την άλλη συμφωνούν με τις απόψεις του ΕΣΑΚΕ περί έλλειψης χρημάτων. Από τη μία τιμωρούν τον Χριστοδούλου επειδή είδε το ριπλέι στον αγώνα, τα "ρίχνουν" στο Σώμο διότι κακώς είδε μια φάση και από την άλλη, μουρμουράνε στον Καρακατσούνη για το γεγονός ότι πήρε μια λάθος απόφαση, όπως φάνηκε από την απόφαση του αθλητικού δικαστή.
Ας αποφασίσουμε τι μπάσκετ θέλουμε. Αν γουστάρουμε να κυριαρχεί ο αθλητικός δικαστής και το ΑΣΕΑΔ, έχει καλώς. Αν πάλι θέλουμε να βλέπουμε οι αγώνες να τελειώνουν στο παρκέ, πάλι έχει καλώς. Όμως όποια απόφαση κι αν πάρουν οι ιθύνοντες το θέμα είναι να μην τα ρίχνουν στους διαιτητές. Διότι είναι 100% λάθος αυτό που είπε σε διαιτητή ο Κώστας Κορομηλας: "Έπρεπε να πάρεις το ρίσκο σου..."  
Με ...ρόπαλα πολεμούν οι διαιτητές!!! (που είναι ο ΕΣΑΚΕ οεο;) Reviewed by THE REFEREES on 8:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.