Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αξιέπαινη πρωτοβουλία δύο συνδέσμων διαιτησίας

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, που αφορά στην έμπρακτη στήριξη των λιγότερο προνομιούχων συμπολιτών μας, σε μία περίοδο έντονης κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, παρουσίασαν από κοινού δύο άνθρωποι της διαιτησίας. Αναφερόμαστε στους...
προέδρους του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου, Άρης Φάκαρος και του Συνδέσμου Κριτών, Γιώργος Κατσικανταής.
Η συνεργασία των δύο συνδέσμων επεκτείνεται, αυτή τη φορά σε επίπεδα κοινωνικής προσφοράς, προχωρώντας σε άμεση συλλογή τροφίμων τα οποία θα παραδώσουν στη Μητρόπολη Ρόδου προκειμένου εκείνη να τα διανείμει σε συνανθρώπους μας εν όψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα, ούτως ώστε να μπορέσουν να περάσουν με τις οικογένειές τους όσο το δυνατόν καλύτερα, αφήνοντας στο περιθώριο έστω και για λίγο τα προβλήματά τους.
Ευαισθητοποιημένοι από τα φαινόμενα της εποχής μας, διαιτητές και κριτές θ’ αποταμιεύσουν μέρος των απολαβών τους από τα παιχνίδια των τοπικών κατηγοριών, αρχής γενομένης από το προσεχές Σαββατοκύριακο, και πριν το Πάσχα θ’ αγοράσουν τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες της Ρόδου.
Σε αυτήν την πολύ αξιόλογη προσπάθεια, καλούν όλους τους Ροδίτες να συνδράμουν όπως μπορούν, προσφέροντας ξηρά τροφή (όχι χρήματα) όπως μακαρόνια, ρύζι και όσπρια.
Όσοι φίλοι του μπάσκετ επισκεφθούν αυτό το Σαββατοκύριακο τα γήπεδα όπου φιλοξενούνται αγώνες, μπορούν να προσφέρουν έστω ένα πακέτο ρύζι και να το παραδώσουν στη γραμματεία όπου θα τοποθετηθεί κιβώτιο προσφορών.
Οι εκπρόσωποι των συνδέσμων είναι ξεκάθαροι ως προς την έκκλησή τους στο φίλαθλο κοινό, ακόμη και τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες των ομάδων που θα παίξουν αυτές τις μέρες: δεν ζητούν χρήματα αλλά τρόφιμα!  Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει επαφή και με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels ούτως ώστε η προσφορά τροφίμων να λάβει χώρα και στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι σύνδεσμοι προτίθενται να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια ενίσχυσης των συνανθρώπων μας, που βιώνουν πολύ δύσκολες μέρες, και κατά τη θερινή περίοδο – εάν κι εφόσον διεξαχθεί φέτος το πολύ πετυχημένο εργασιακό τουρνουά – και πολύ περισσότερο από τη νέα σεζόν.
Σ’ αυτήν την προσπάθεια οφείλουμε όλοι να σταθούμε αρωγοί και να βοηθήσουμε άπορες οικογένειες, με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τις άγιες μέρες του Πάσχα.
Γι’ αυτό το λόγο, όσοι επισκεφθείτε τα γήπεδα της Ρόδου για να παρακολουθήσετε τους πολύ ενδιαφέροντες αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, δεν κοστίζει πολύ να έχετε μαζί σας ένα πακέτο μακαρόνια ή ένα πακέτο όσπρια και να ενισχύσετε την πρωτοβουλία των διαιτητών και των κριτών μας.
Πηγή: rodiaki

Αξιέπαινη πρωτοβουλία δύο συνδέσμων διαιτησίας Reviewed by THE REFEREES on 5:56 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.