Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αυτοί είναι οι ηγέτες της Α2 κατηγορίας!!! (ποιοι σφυρίζουν αβέρτα - κουβέρτα;)

Μακρύς είναι ο κατάλογος των διαιτητών που σφυρίζουν συνεχώς στην Α2 και αξίζει να τους σημειώσουμε για να δούμε τελικά με τη λήξη του πρωταθλήματος πόσα ματς θα έχουν διευθύνει. Έχουμε υπογραμμίσει αρκετούς ρέφερις και δίπλα ακριβώς σας βάζουμε τα συνολικά παιχνίδια...
και για να μην παρεξηγηθούμε μας λείπει μια αγωνιστική.
Λοιπόν πάρτε χαρτί και μολύβι και γράφτε:
Από 20 ματσάκια έχουν πάρει από την Αθήνα οι Βάσω Τσαρούχα, Τάσος Κάρδαρης, Λευτέρης Καλογερόπουλος, Κώστας Ζακεστίδης, Βασίλης Αποστολίδης και Σωτήρης Διμπινούδης. Από την Θεσσαλονίκη οι Βασίλης Σιταρίδης, Νίκος Τζιοπάνος, Σαββατία Τζιβελεκίδου, από την Πάτρα ο Κώστας Δημόπουλος, από το Βόλο ο Θοδωρής Τσουμαχίδης και από την Κοζάνη ο Δημήτρης Τσιαπλής.
Από 21 αγώνες πήραν οι Ρήγας Θεοδωρόπουλος, Θόδωρος Ραχιώτης, Θανάσης Παργιανόπουλος, Δημήτρη Τσοκόλης, Φώτης Φουτζήλας, Κώστας Παπαγερίδης, Σωτήρης Νάκας, Κώστας, Παναγιώτης Καρακάσης.
Πάμε στις 22 αναμετρήσεις και έχουμε Δημήτρης Ζαχαρής, Στέφανος Τσιρτσιμάλης, Κώστας Ταρενίδης, Γιώργος Κατωτικίδης, Γιώργος Παπανικολάου, Χρυσόστομος Ξέρας, Λεωνίδας Φακίτσας, Αντώνης Σπυρόπουλος.
Αυξάνουμε κατά ένα τα ματς και έχουμε την Ευαγγελία Τζήμα και τον Παναγιώτη Γερακίνη.    
Αυτοί είναι οι ηγέτες της Α2 κατηγορίας!!! (ποιοι σφυρίζουν αβέρτα - κουβέρτα;) Reviewed by THE REFEREES on 5:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.