Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Κάτσε καλά ...ΟΔΚΕ" είπαν τα μέλη της ΚΕΔ ("καρπαζοεισπράκτορας" η ομοσπονδία!!!)

Μήνυμα φέρεται να έστειλαν τα μέλη της ΚΕΔ στους παράγοντες της ΟΔΚΕ για το θέμα που αποκαλύψαμε, σύμφωνα με το οποίο σκέφτονταν να στείλουν επιστολή για την παρουσία διαιτητών στους αγώνες που δεν κατάφεραν να περάσουν επιτυχώς τις πρόσφατες εξετάσεις!!! Κατ' αρχάς, μέλη της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας μέσω ...κύκλων και τετραγώνων τους ζήτησαν να "καθίσουν καλά"...
γιατί δεν τους πέφτει λόγος για τους ρέφερις που συμμετέχουν ή δεν μετέχουν στα πρωταθλήματα. "Είναι αποκλειστικά και μόνο θέμα ΚΕΔ..." επισήμαναν στην ομοσπονδία και τους ζήτησαν να κοιτάξουν τα εσωτερικά τους θέματα (βλέπε σύνδεσμοι).
Το δεύτερο που είπαν είναι ότι οι δύο διαιτητές κλήθηκαν από κάποια μέλη να περάσουν και πάλι από εξετάσεις, ύστερα από δύο εβδομάδες γι' αυτό και επέστρεψαν στην ενεργό δράση.
ΥΓ. Τα ερωτήματα βεβαίως και είναι σοβαρότατα και η ΟΔΚΕ καλά θα κάνει να διασφαλίσει τα συμφέροντα των ρέφερις, την ισονομία και την ισοπολιτεία και να κάνει δύο απλές ερωτήσεις:

  • Πότε και από ποιους κλήθηκαν να περάσουν ξανά από εξετάσεις οι δύο διαιτητές;
  • Οι άλλοι "κομμένοι" γιατί δεν κλήθηκαν;      

"Κάτσε καλά ...ΟΔΚΕ" είπαν τα μέλη της ΚΕΔ ("καρπαζοεισπράκτορας" η ομοσπονδία!!!) Reviewed by THE REFEREES on 6:13 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.