Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Υπομένει τις επιθέσεις και επιμένει για τα χρήματα των διαιτητών ο Καφφές!! (έμπαινε Λιάκο τώρα που τα "έσπασες" με την ΕΟΚ...)

Ποιος είπε ότι ο Ηλίας Καφφές, εκλεκτό μέλος της διαιτησίας και παράγοντας μεγάλου βεληνεκούς, θα καθίσει στα αυγά του... λόγω Πάσχα; Η μεγάλη ελπίδα της Λάρισας και εκ δεξιών του προέδρου της ένωσης Θεσσαλίας Ντούγκου, απέστειλε δριμύτατη επιστολή προς τον Βασιλακόπουλο, τον οποίο και ψέγει για την καθυστέρηση πληρωμής των αξιολογημένων ρέφερις. Τι λέει ο Λιάκος στην επιστολή του;

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Με ιδιαίτερη λύπη διαπιστώνουμε , πως αν και πέρασαν δύο περίπου εβδομάδες απ’ την ημερομηνία αποστολής της υπ’ αριθμ. 213/25-3-2015 επιστολής μας, δε λάβαμε καμία απάντηση από πλευράς σας. 
Όπως επισημάναμε στην ανωτέρω επιστολή, στην προηγούμενη (υπ’ αριθμ. 139/16.2.2015), αλλά και στις κατ’ ιδίαν επαφές μ’ εσάς προσωπικά, καθώς και με στελέχη της Ε.Ο.Κ., οι οικονομικές οφειλές προς τους αξιολογημένους διαιτητές γι’ αγώνες που διαιτήτευσαν στα εθνικά πρωταθλήματα (αμοιβές διαιτησίας, ημεραργίες & έξοδα μετακίνησης) χρονολογούνται απ’ τον Δεκέμβριο του 2013. Σε μια περίοδο οξείας και γενικής κρίσης, οι διαιτητές μας έφθασαν σε κατάσταση πλήρους οικονομικής εξάντλησης, αφού όχι μόνο δεν έχουν αμειφθεί για τις υπηρεσίες που έχουν παράσχει, αλλά καταβάλλουν εξ ιδίων τα έξοδα μετακίνησης τους (σε εβδομαδιαία βάση) για να ανταπεξέλθουν στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ομοσπονδία. Εκτός αυτού μάλιστα, για τα εν λόγω ανείσπρακτα εισοδήματα έχουν ήδη πληρώσει ή/και (σύντομα) θα κληθούν να πληρώσουν τον αναλογούντα φόρο! Έτσι, αρκετοί απ’ αυτούς ήδη σταμάτησαν την ενασχόλησή τους με τη διαιτησία, ενώ πολλοί σκέφτονται σοβαρά να σταματήσουν, καθώς επί μακρόν πλέον, η συνεισφορά τους στο λειτούργημά μας τους «κοστίζει» εκτός από χρόνο (αναμενόμενο) και πολύ χρήμα (μη αναμενόμενο). Δυο πολύτιμα «αγαθά» δηλαδή που στερούν απ’ τις οικογένειες τους.
Ως πρώτιστη, λοιπόν, προτεραιότητα για τη διοίκηση της ΟΔΚΕ καθίσταται το οικονομικό ζήτημα των διαιτητών μας, το οποίο κι επαναφέρουμε με την παρούσα. Για τους παραπάνω λόγους με δεδομένο ότι ολοένα και πληθαίνουν οι οχλήσεις που λαμβάνουμε για το συγκεκριμένο θέμα, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για ένα πιθανό πλάνο πληρωμής των οφειλομένων προς τους διαιτητές, προκειμένου με τη σειρά μας να το προωθήσουμε περαιτέρω, ενημερώνοντας σχετικά όλους τους συνδέσμους διαιτητών της χώρας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.

                                        Για το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ
                                    Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Υπομένει τις επιθέσεις και επιμένει για τα χρήματα των διαιτητών ο Καφφές!! (έμπαινε Λιάκο τώρα που τα "έσπασες" με την ΕΟΚ...) Reviewed by THE REFEREES on 9:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.