Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Βαριές τιμωρίες σε μέλη της μεγάλης διαιτητικής οικογένειας!! (δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο...)

Χαμός έγινε σήμερα σε συνεδρίαση διαιτητικού φορέα, αφού τα μέλη του συμβουλίου πήραν δύσκολες και επίπονες αποφάσεις προχωρώντας ακόμα και στη διαγραφή μελών!!! Όποιος μάλιστα, πιστεύει ότι πρόκειται για ένα ακόμα αστείο λόγω της ημέρας, τότε πέφτει έξω... Ποιους εννοούμε;
Τα μέλη του συνδέσμου κριτών Αττικής πήραν τις εξής αποφάσεις:
Το Δ.Σ του Συνδέσμου μας συνεδρίασε εκτάκτως την Τρίτη 31/3/2015 στις 18.30 και αποφάσισε ομόφωνα την επιβολή ποινών σε δυο κριτές που με τις πράξεις και τις ενέργειές τους έγιναν αφορμή δυσμενών σχολίων για τον χώρο μας:

1. Για τον κριτή Θεόδωρο Παρασκευά (κατηγορία αξιολόγησης ΕΣΚΑ-3) ανάκληση της δήλωσης ενέργειας από 1/4/2015 έως 31/12/2015 από όλους ανεξαρτήτως τους αγώνες.

Ο κριτής Παρασκευάς ασχολείτο με το κινητό του τηλέφωνο κατά την διάρκεια αγώνα για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ (Δ'ανδρών) με αποτέλεσμα να μην παρακολουθεί την διεξαγωγή του αγώνα και να δυσκολέψει την λειτουργία αφενός του τραπεζιού ,αφετέρου να υπάρξει θέμα και με τους διαιτητές του αγώνα ,σε ένα παιχνίδι που έληξε με δυο πόντους διαφορά.

Ακόμα ο κριτής Παρασκευάς με την συμπεριφορά του στα ανεξάρτητα πρωταθλήματα , αγνοεί την παρουσία των παλαιοτέρων κριτών στο τραπέζι και επιδεικνύει συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του κριτή, προκαλώντας έντονη ενόχληση στους διοργανωτές.

2. Για τον κριτή Ιορδάνη Σιδηρόπουλο (κατηγορία αξιολόγησης ΕΟΚ2) ανάκληση της δήλωσης ενέργειας και παραπομπή σε Γενική Συνέλευση για οριστική διαγραφή από τα μητρώα του ΣΚΚΑ για παράβαση του άρθρου 4 παράγραφος 7α και 7γ του καταστατικού του Συνδέσμου μας. 

Ο κριτής Σιδηρόπουλος διατηρεί blog που προσφέρει στοιχηματικές υπηρεσίες όπως ο ίδιος παραδέχθηκε στο Δ.Σ του Συνδέσμου μας όταν ρωτήθηκε αν έχει σχέση με το JordanBet.blogspot.gr. 
Ο κριτής Σιδηρόπουλος δήλωσε ότι το συγκεκριμένο blog του ανήκει και ότι γράφει ο ίδιος.

Η ενασχόληση του κριτή από τον Σεπτέμβριο του 2014, με πρόγνωση αγώνων, πολλή δε περισσότερο αγώνων μπάσκετ, Euruleague-A1-Εθνικών κατηγοριών, είναι αντίθετη με τον εγκεκριμένο από την ΓΓΑ κανονισμό διαιτησίας της ΕΟΚ στον οποίο ανήκουν και οι κριτές. 
Βαριές τιμωρίες σε μέλη της μεγάλης διαιτητικής οικογένειας!! (δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο...) Reviewed by THE REFEREES on 9:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.