Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Και ...κερατάς και γδαρμένος πρόεδρος συνδέσμου!!! (απίστευτες σκηνές...)

Καλά, αυτά που γίνονται στο χώρο της διαιτησίας δεν έχουν προηγούμενο!!! Δεν υπάρχει ο πόλεμος που γίνεται και ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες και μάλιστα, με σημαντικές παράπλευρες συνέπειες. Ο Ηλίας Καφφές, γαντζωμένος στην προεδρική του καρέκλα, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αφήσει το χρόνο να κυλήσει, μήπως και βρει συμμάχους!!! Και τι σκαρφίστηκε ο Λαρισαίος;

Έστειλε έγγραφο στον Κυριάκο Παντελίδη για παροχή εξηγήσεων για την παρέμβασή του στις εκλογές!!! Μιλάμε, για τραγελαφικά πράγματα, αφού αντί να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση, κρύβεται πίσω από την καρέκλα του προέδρου. Μόνο που πρέπει να γνωρίζουν, τόσο ο Καφφές, όσο και ο Ιωάννου, ότι οι άνθρωποι κάνουν τις καρέκλες και όχι, οι καρέκλες τους ανθρώπους...
Ο Παντελίδης δεν κέρδισε μόνο τις εκλογές στο σύνδεσμό του, αφού οι διαιτητές ψήφισαν την ενότητα, αλλά και τους Καφφέ, Ιωάννου, κάτι που το είχαμε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή.
Και για να γνωρίζετε, ο κατήφορος της ΟΔΚΕ ξεκίνησε με αφορμή το λάθος που πήγε να γίνει στην περίπτωση του Ταβουλαρέα και έχει ακέραια την ευθύνη ο Καφφές και κορυφώθηκε με την ανάμιξη των παραγόντων της ομοσπονδίας στις εκλογές του συνδέσμου.
Οι Καφφές και Ιωάννου λοιπόν, έστειλαν επιστολή και ζητούν εξηγήσεις από τον Παντελίδη, τη στιγμή που 21 συμβούλια συνδέσμων τους ζητούν επιμόνως ΓΣ και αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα... Τη στιγμή που τον εμπόδισαν να κατέβει στις εκλογές. Και ζητούν τα ρέστα... Δείτε και την επιστολή:
Κύριοι,
Αφού λάβαμε μόλις την 20-04-2015 την από 14-03-2015 αίτηση των Συνδέσμων Μελών της ΟΔΚΕ με αίτηση για σύγκληση Έκτακτης Γ.Σ.  προβαίνουμε άμεσα στις ακόλουθες ενέργειες:
1. Κλήση του Προέδρου του ΣΕΔΚΑΣΕ σε παροχή εγγράφων εξηγήσεων για τα όσα αποδίδονται σε αυτόν ως πηγή πληροφόρησης  των λοιπών εκπροσώπων συνδέσμων σύμφωνα με το κείμενο της ανωτέρω αιτήσεως, σε χρόνο που το μεν θα προστατεύει τα δικαιώματα του εν λόγω Προέδρου, το δε θα κινείται στα πλαίσια της επίσπευσης των διαδικασιών.
2. Προκειμένου να υπάρχει επαρκές υλικό ενημέρωσης του Δ.Σ. αλλά και της Γ.Σ. για τα θέματα που αφορά η ανωτέρω αίτηση, το Δ.Σ. ενεργεί προς την συγκέντρωση δεδομένων που αφορούν τα θέματα της αιτήσεως.
ΥΓ. Αφού η διοίκηση της ΟΔΚΕ σφυρίζει αδιάφορα, τότε και ο Παντελίδης καλά θα κάνει να τη "γράψει" κανονικά...
Και ...κερατάς και γδαρμένος πρόεδρος συνδέσμου!!! (απίστευτες σκηνές...) Reviewed by THE REFEREES on 3:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.