Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι επιθέσεις εις βάρος του Φάκαρου και τα εξώδικα που έστειλε!!! (η ατμόσφαιρα και λόγω ΟΔΚΕ-ΚΕΔ μυρίζει μπαρούτι...)

Στα ...χαρακώματα έχουν μπει στο σύνδεσμο διαιτητών Δωδεκανήσου και όπως φαίνεται, πρέπει να έχει σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της ΟΔΚΕ. Ίσως, λέμε, για να μην παρεξηγηθούμε. Το τελευταίο διάστημα έχουν δημοσιοποιηθεί θέματα σε ροδιακό site εις βάρος του Άρη Φάκαρου, ο οποίος ως γνωστό ήταν πρωτοστάτης της κίνησης ενάντια στον Ηλία Καφφέ. Το φοβερό είναι ότι μπερδεύονται ακόμα και τα μέλη της ΚΕΔ αλλά και οι Κουνελλές και Ξανθός!!!

Η διοίκηση του συνδέσμου έστειλε ανακοίνωση που αναφέρει:
Ο Σ.Δ.Κ. Δωδεκάνησου με το παρόν προβαίνει σε ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για τα άκρως συκοφαντικά και δυσφημιστικά δημοσιεύματα, επί τρεις (3) συνεχόμενες εβδομάδες (16, 23 και 30 Μαρτίου 2015) από την τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα °Η ΓΝΩΜΗ” (και συγκεκριμένα του δημοσιογράφου αυτής κ. Σταύρου Ηρακλείδη στην στήλη "Κεντρί Αθλητικό”) τα οποία στρέφονται κατά του Προέδρου του Συνδέσμου, κ. Αριστοτέλη Φάκαρου, αλλά και κατά της Διοίκησης του Συνδέσμου, αποσκοπώντας στην κατασυκοφάντηση, διασυρμό και απαξίωση (εντός και εκτός Ρόδου) του προσώπου του κ. Φάκαρου ως ανθρώπου, διαιτητού και παράγοντα της διαιτησίας και προφανώς επιδιώκοντας να δηλητηριάσουν τις σχέσεις μεταξύ των μελών του Συνδέσμου, εμπλέκοντας μάλιστα, με αβάσιμες απόψεις και πληροφορίες του κ. Ηρακλείδη, και άλλους παράγοντες της διαιτησίας τόσο σε τοπικό επίπεδο (κ.κ. Κουνελλέ και Ξανθό) όσο και σε Εθνικό επίπεδο (μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ).
Πληροφορηθήκαμε δε ότι ο συνάδελφος κ. Φάκαρος έχει προβεί σε εξώδικες ενέργειες κατά του ως άνω δημοσιογράφου και της παραπάνω εφημερίδας προκειμένου να προασπίσει και να αποκαταστήσει την προσωπικότητά του στην κοινή γνώμη, μετά τα όλα όσα γράφτηκαν εις βάρος του. Πιστεύαμε ότι η δημοσιογραφία αποτελεί λειτούργημα με κύριο σκοπό να προσφέρει κοινωνικό έργο και όχι για να συκοφαντεί βάσει πληροφοριών και κουτσομπολιού χωρίς  προηγουμένως να έχει διασταυρώσει και να ελέγξει τις όποιες πληροφορίες μπορεί να έχει συλλέξει. Δυστυχώς, χάναμε λάθος και θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση, σε περίπτωση που δεν ανακαλέσει ο κ. Ηρακλείδης για τα όσα γράφει για τα μέλη μας ως ανθρώπους και ως παράγοντες της διαιτησίας, να προβούμε στις νόμιμες ενέργειες για να προστατεύσουμε το κύρος του Συνδέσμου και των μελών του. 
Οι επιθέσεις εις βάρος του Φάκαρου και τα εξώδικα που έστειλε!!! (η ατμόσφαιρα και λόγω ΟΔΚΕ-ΚΕΔ μυρίζει μπαρούτι...) Reviewed by THE REFEREES on 2:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.