Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πλήρωσε διαιτητής με το ...ίδιο νόμισμα διαιτητή! (τι του έκανε...)

Ο όμορφος κόσμος της διαιτησίας... Έλληνας διαιτητής ήθελε να πληρώσει με το ίδιο ...νόμισμα συνάδελφό του και τι σκαρφίστηκε; Με το που τον είδε του την "έπεσε" μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ανθρώπων που περνούσαν εκείνη την ώρα από δίπλα τους... Αν δεν καταλάβατε ο λόγος για τη "διαμάχη"...
των Σπύρου Γκόντα και του Νίκου Σώμου εξαιτίας της δωδεκάωρης καθυστέρησης του πρώτου στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης. Το αεροπλάνο που θα τον μετέφερε στην Ελλάδα υπέστη βλάβη και έτσι, έμεινε καθηλωμένος επί ισπανικού εδάφους.
Λόγω του γεγονότος ότι το αεροπλάνο ήταν συμφερόντων Βασιλάκη (Aegean) όπου δουλεύει ο Νίκος Σώμος ως τεχνικός αεροσκαφών, ο Γκόντας επικοινώνησε τηλεφωνικά και του εξέφρασε μεταξύ σοβαρού και αστείου τα παράπονά του για την καθυστέρηση.
Το αεροπλάνο του Γκόντα έφθασε σήμερα στις 2.30 τα ξημερώματα στο Ελ. Βενιζέλος και εκεί ήταν ο Σώμος, ο οποίος του έκανε με τη σειρά του πλάκα για τη γκαντεμιά. "Τι σου φταίνει όλοι οι επιβάτες της πτήσης να τους ταλαιπωρήσεις με την γκαντεμιά που σε δέρνει..."   
Πλήρωσε διαιτητής με το ...ίδιο νόμισμα διαιτητή! (τι του έκανε...) Reviewed by THE REFEREES on 6:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.