Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αρχίζει ο "πόλεμος"!!! Πάρτε θέση...

"Ο θάνατος μου, η ζωή σου" εξελίσσεται ο χώρος της διαιτησίας, αφού η αδρεναλίνη θα φθάσει στα ύψη λόγω της κρισιμότητας που παρουσιάζουν οι αγώνες. Το θερμόμετρο θα ανέβει σε υψηλά επίπεδα τις τελευταίες ημέρες και χρειάζεται απ' όλους συγκέντρωση και ηρεμία. Όπως μάθαμε λοιπόν, τρεις διαιτητές θα κλέψουν την παράσταση και αυτοί είναι...
ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Τούρκος Ρετζέπ Ανκαραλί και ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς, ο οποίοι θα διευθύνουν τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα (20:00).
Ο πρώτος και ο πιο σημαντικός "κρίκος" έχει δει τρεις εκτός έδρας νίκες του Ολυμπιακού με Βαλένθια, Ερυθρό Αστέρα και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αλλά παρακολούθησε και μια ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα. Αντίθετα την Μπαρτσελόνα την είδε μόνο σε νίκες. Ο Ανκαραλί σφύριξε στις νίκες της ερυθρόλευκης ομάδας με Νεπτούνας και Μάλαγα αλλά και την ήττα από την ΤΣΣΚΑ , ενώ θα συναντήσει πρώτη φορά τη Μπάρτσα. Όσο για τον Λάτισεβς τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού είδε δύο ήττες του Ολυμπιακού και ισάριθμες νίκες του Παναθηναϊκό.

Αρχίζει ο "πόλεμος"!!! Πάρτε θέση... Reviewed by THE REFEREES on 4:58 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.