Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα ...σπάνε στο Άργος λόγω εκλογών!!! (όλο το παρασκήνιο...)

Όπως σας είχαμε πει ένας πόλεμος έχει και παράπλευρες απώλειες. Η "μάχη" στη διαιτησία, για να μην πολυλογούμε, έφερε σε δύσκολη θέση, κυρίως, δύο προέδρους συνδέσμων: Τον Σπύρο Τσούντσουρα από τη Λάρισα και τον Ανδρέα Κόκορη από το Άργος. Τα μέλη τους απουσιάζουν από τους αγώνες, πλην του Παγώνη λόγω της επιθυμίας του Κώστα Κορομηλά, κι αυτό είναι ντροπή. Τι φταίνε οι διαιτητές των δύο συνδέσμων. Αλλά και κάτω στο Άργος γίνεται ένας ψιλοχαμός λόγω των εκλογών την επόμενη Δευτέρα. Υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο και συγκεκριμένα...
ο Ανδρέας Κόκορης σκέφτεται σοβαρά ν' αποχωρήσει γιατί δεν του έφθαναν αυτά τα προβλήματα, του προέκυψε από το Πάσχα ένα πραγματικά σοβαρότατο οικογενειακό θέμα για το οποίο του ευχόμαστε την άμεση αποκατάσταση και ανάρρωση.
Όλα ξεκίνησαν όταν ανέφερε ότι δεν πρέπει να γίνει πρόταση μομφής στον Καφφέ, εκτός κι αν είναι εξαιρετικής σημασίας πρόβλημα. Ακολούθησε η παρουσία του Σταματόπουλου στη συνάντηση των προέδρων και η επιστολή της ΟΔΚΕ στον Βασιλακόπουλο, όπου ανέφερε ορισμένες υπαρκτές καταστάσεις όπως και η διαρροή μελών της ΟΔΚΕ ότι υπάρχει έγγραφο με υπογραφή ανθρώπου παράγοντα για τα όσα έγιναν. Το μυαλό όλων πήγε στον Σταματόπουλο και κατ' επέκταση στον Κόκορη, τον οποίο θεώρησαν υπεύθυνο για τη διαρροή. Από τότε οι τέσσερις αξιολογημένοι διαιτητές δεν σφυρίζουν, ενώ ξαναήρθε στο προσκήνιο ο Πετρόπουλος, που διατηρεί σχέσεις με τον Τσαγκρώνη και ο οποίος ορίστηκε πρόσφατα κομισάριος στη Λευκάδα.
Όπως καταλαβαίνετε λόγω και των επικείμενων εκλογών γίνεται το "έλα να δεις" στο Άργος, ενώ στο στόχαστρο βρίσκονται οι δύο παράγοντες. Αυτός που φαίνεται ότι θα βγει μπροστά για την προεδρία είναι ο Κώστας Καραλής, διαιτητής στον πίνακα της Α1 ενώ και ο Πετρόπουλος θα έχει ρόλο.
Το θέμα είναι να μην διχαστεί ο σύνδεσμος, όπως συμβαίνει στα Δωδεκάνησα όπου ο Γιώργος Ξανθός δεν μιλάει με τον Άρη Φάκαρο. Είναι κρίμα από τις π@π@αριές της ΟΔΚΕ και της ΚΕΔ να τσακώνονται φίλοι και συμπατριώτες και μάλιστα, σε ένα μικρό τόπο. Να μην λένε κουβέντα. Τι θα γίνει αν υπάρξουν οι συνήθεις ...κωλοτούμπες; Γι' αυτό και πρέπει αρμονικά και συναινετικά να οδηγηθεί ο σύνδεσμος στις εκλογές, μακρυά από μικροσυμφέροντα και αλληλοσπαραγμούς. Η διαιτησία θέλει ενότητα για να προχωρήσει και να εξελιχθεί...       
Τα ...σπάνε στο Άργος λόγω εκλογών!!! (όλο το παρασκήνιο...) Reviewed by THE REFEREES on 6:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.