Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι πρόεδροι συνδέσμων αναμένουν ν' ακούσουν από το στόμα του Καφφέ για τις καταγγελίες του (αλλιώς θα προβούν σε κάθε νόμιμη διαδικασία)

Ωπα... Σε δεινή κατάσταση βρίσκονται τα μέλη της ΟΔΚΕ μετά την επιστολή στην ΕΟΚ, όπου υπήρξαν μισόλογα. Ο χαρακτηρισμός "γνωστός πρόεδρος" αλλά και τα όσα περιγράφηκαν με μελανά σημεία της ομοσπονδίας, θα κληθούν να τα αποδείξουν αύριο κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, που θα ξεκινήσει στις 12.00. Σε αντίθετη περίπτωση οι 22 πρόεδροι των συνδέσμων είναι αποφασισμένοι...
να προβούν σε νομική διαδικασία, ώστε να αποκαλύψουν ονόματα και διευθύνσεις και όχι, να θίγονται υπολήψεις χωρίς να αναγράφονται οι λεπτομέρειες.
ΥΓ1. Η επιστολή πάντως, αποφασίστηκε να μην σταλεί στην ΟΔΚΕ ή ακόμα κι αν συμβεί, να το κάνουν σε μια εβδομάδα διότι θέλουν πρώτα να ενημερωθούν από τον Καφφέ επωνύμως για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στην επιστολή.
ΥΓ2. Υπόλογα όμως είναι και τα υπόλοιπα μέλη σε περίπτωση που ο Καφφές δεν αποδείξει τα όσα υποστηρίζει...      
Οι πρόεδροι συνδέσμων αναμένουν ν' ακούσουν από το στόμα του Καφφέ για τις καταγγελίες του (αλλιώς θα προβούν σε κάθε νόμιμη διαδικασία) Reviewed by THE REFEREES on 9:43 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.